Dr O!


green juice wholefoods

Jeg elsker å gå innom en av de mange juice-sjappene i Los Angeles for å få en skikkelig vitamin-boost. I dag klinet jeg til med wheat grass shot og den grønne juicen “Dr O” på Whole Foods i Hollywood.

iselin og merete

Norske Iselin Juhls og jeg skåler i presset hvetegress. Det smaker ikke vondt, men absoultt ikke godt heller.

dr o greens whole foods

Denne juicen derimot, smaker grønn himmel! Den heter Dr’s Order og jeg tror du får den på de fleste Whole Foods-butikkene.

dr o wholefoods

Det er litt forskjellig å velge mellom fra menyen, eller du kan bare sette sammen din egen variant. Se opp for Whole Foods-priser – 10 dollar for en stor juice!

pinapple wholefoods

Nam!

iselin bilde green juice

Iselin tar bilde av oppskriftene. Legg merke til salatdiskene i bakgrunnen. Utvalget på frukt og grønt er enormt.

Snapchat og Instagram: Positivista

Jeg har akkurat vært på Bahamas og Florida Keys. Les mer om det her! 


2 responses to “Dr O!”

  1. Ser først dette blogg innlegget nå! 😀 Naaam! Lengter sånn tilbake allerede! Det er så enkelt å være sunn i LA! 🙂 <3 Skal og handle inn ingredienser til ferskpresset juice i dag mmm 🙂 Begynte forresten å bestille great greens with added ginger fra jamba juice etter vi var på Whole Foods, og den var like god, og (litt) rimeligere! ;-*** <3 <3 <3

    • ÅÅ, flinking som lager denne selv! Det bør jeg gjøre også!! Det er noen kroner å spare på det i lengden, ja. Hehe. Fantastisk å ha deg i LA igjen og jeg gleder meg allerede til neste gang vi ses! Ha en nydelig helg! Gode klemmer fra Hølliwudd 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *