Vietnam: Paradis til 250 kr!


Du trenger ikke blakke deg for å oppleve strandmagi.

IMG_9993

Denne utsikten våkner du til på Jungle Beach i Vietnam! Alle bungalowene er laget av bambus og du bor midt på stranda omringet av mektig natur og krystallklart vann. Pris: 250 kroner natten – og det inkluderer tre måltider (og ja, maten er også fantastisk!)

IMG_9998

Lite er bedre enn å kjenne varmen av sola som glitrer gjennom palmene. Dette er utsikten fra bambushytta som vi bodde i.

IMG_9822

Solnedgangene er like spektakulære som soloppgangene. Hundene er trent til å passe på turistene som bor på Jungel Beach-området.

IMG_7195

Dette er en av de søte damene som jobber på Jungle Beach.

IMG_7355

Prekæs!

IMG_7316

Det er ganske primitive forhold på Jungle Beach, men vi var heldige å ha eget toalett og dusj. Eller, vi hadde ikke badet helt for oss selv, for en kakkerlakk-familie bodde inne i vasken vår. Hele slekta tittet fram hver natt, og jeg fersket to av dem i å jokke på hver sin tannbørste. NOT okay.

IMG_7151

Fotograf, reisepartner og samboer Andreas Ihlebæk ute på tokt med kamera.

Merete Gamst Vietnam
Vi filmet deler av Vietnam-episoden til VGTV på Jungle Beach. Den ser du her! 

IMG_9816

Det blir servert frokost på Jungle Beach hver dag mellom kl 08 og 10, men noen dager var det hyggelig å rusle inn til det lokale markedet for å kjøpe noodle-suppe med stekt egg og ris (!) Prisen for frokosten var på overkommelige 8 kr (!!)

IMG_9902

Sterk lesning fra dagboken til sykepleieren Dang Thuy Tram som jobbet med å lappe sammen soldatene under Vietnam-krigen.

IMG_9873

Andreas og jeg nyter jungel-tilværelse.

IMG_7415

Men det var også  hiiiimmelsk å komme til en hotellseng etter å ha vært Tarzan & Jane i bambushytta. Sjekk blant annet ut dette magiske hotellet i Hanoi! 

Se flere tips til Vietnam her!

merete gamst positivista halong bay

Mitt beste tips til Vietnam er å dra på  cruise i Halong Bay!! 

Nylig var jeg på jobbreise i Karibia og Florida – sjekk blant annet ut disse tipsene til hotell i Miami 🙂

Snapchat/Instagram: Positivista

,

2 responses to “Vietnam: Paradis til 250 kr!”

  1. Hei!
    Jeg har lyst å dra til Vietnam i to-tre uker og lurte om om du hadde noen tips til hvordan å legge opp turen. Både Jungle Beach og cruise frister veldig etter å ha lest innleggene dine! I tillegg lurte jeg på hva man bør budsjettere med?

    • Hei Ragni! Vietnam kan virkelig anbefales som reisemål! Det rimelig å reise rundt der, og man kan spise godt for en billig penge – og strendene og folket er fantastiske 🙂 Cruise i Halong Bay koster jo litt, men for oss ble det en uforglemmelig opplevelse. Man kan fly til Hanoi, og så arrangerer turoperatørene bussturer ut til båtene. Vi brukte Paradise Cruises og synes det var helt topp! Junge Beach er jo ganske primitivt, men er også en annerledes og fin opplevelse. Det ligger litt over en times kjøring nord for Nha Trang. Det føles som man er midt ute i jungelen, men det er jo litt gøy det også. Tog er billig fra Ho Chi Minh, men har meget lav standard og tar lang tid. Flyprisene er også ganske hyggelige – sjekk Air Asia og Vietnam Airlines 🙂 Lykke til og god tur!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *