Verdens første smart-hodetelefoner!


merete gamst muzik headphones

Jeg er glad i nye duppeditter – og nå er jeg så heldig å få teste verdens første smart-hodetelefoner. De heter Muzik og du kan både svare og snakke i mobilen med hodetelefonene, bytte sang med ett sveip eller justere lyd med ett tastetrykk. Man kan også dele sanger via tekstmeldinger, mail, Twitter eller Facebook.

hollywood merete gamst

Du kobler opp hodetelefonene via bluetooth og telefonen kan ligge flere meter unna mens man hører på musikk eller snakker i telefonen. For meg betyr dette at jeg kan rusle rundt i rommet mens jeg snakker i telefonen – uten å måtte ha den på meg. Når jeg løper i Runyon Canyon, er det digg å slippe kabler som dingler og surrer seg rundt – nå kan jeg bytte låt eller endre volumet ved å bare trykke direkte på hodetelefonene.

hollywood merete gamst 2

Smart? Yup! Les mer om hodetelefonene på muzikofficial.com 

merete gamst vgtv hollywod

Hodetelefoner fra muzik – kjole fra Urban Outfitters.

hollywood


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *