Trilletips: Lei sykkel i Los Angeles


Strandpromenaden i Los Angeles er ypperlig for en oppdagelsestur på sykkel.

sukkel
UT PÅ TUR: Når jeg først tar meg litt jobbfri elsker jeg å hoppe på sykkelen og utforske områdene rundt der jeg bor. Jeg pleier å trille rundt i Marina del Rey, ned til Venice Beach eller bort til favorittgata Abbot Kinney.

IMG_4207
SYKKELSTI: I Marina del Rey er det ypperlige sykkelstier hele veien rundt havnen. Et gullstopp er uterestauranten på Jamaica Bay Inn Hotel. Fish tacos anbefales!

Skjermbilde 2014-02-17 kl. 22.28.02
SYKKELSTOPP? Jamaica Bay Inn Hotel ligger på stranden i Marina del Rey-havnen har en uteservering å klappe for! Foto: Jamaica Bay Inn Hotel

IMG_4190
SUNDAY BRUNCH: Sykler man hele veien rundt havnen til Fisherman’s Village, kommer man til den nye restauranten Whiskey Red’s. I L.A er det brunsjbuffeter som gjelder på søndager. Denne resturanten er ikke kjent for å være gjerrige på hverken sjokoladefontener eller mimosas og har utsikt over havnen med kveldssol. (For å unngå forvirring: Restauranten byttet nylig eiere og skiftet navn fra Shanghai Red’s til Whiskey Red’s) På bildet er de flotte folka Andreas, Cathrine og RayKay.

IMG_4172
TOPP ROOFTOP I VENICE: Triller jeg andre veien ned mot Venice Beach er denne baren på taket av Hotel Erwin det ultimate stoppestedet. Her sørger “up and coming”-dj’er for sommerstemning året rundt og du har utsikt helt til Malibu.

IMG_4178
HÆLLÆ: Bryggen som stikker ut øverst til venstre i dette bildet er Venice Pier. Det tar ca 30 minutter å sykle hit fra Marina del Rey.

merete abbot1
ABBOT KINNEY har blitt kåret til USAs kuleste nabolag av magasinet GQ. Jeg skal skrive mer om den fantastiske gata senere. I mellomtiden kan du eventuelt se denne VGTV LA-episoden fra Abbot Kinney her! 

Jeg kommer til å oppdatere bloggen med mange flere L.A.-tips framover. Følg med!

Foto: Merete Gamst

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *