Soldager på Bahamas


bilde 1-9

Jeg tar alltid med meg joggesko og treningstøy når jeg er ute og reiser. Det er ikke alltid jeg får brukt for det, men i dag startet jeg dagen med en treningsøkt.

bilde 2-10

Etter løpeturen kastet jeg meg ut i dette turkise vannet. Paradis.

bilde 1-8

I dag har jeg tatt noen intervjuer til en ny VGTV-episode. Etter intervjurundene var det selvfølgelig bare å hoppe i havet igjen. Det er klamt å filme i 30 varmegrader.

bilde 2-9

Det er et nydelig infinity-basseng her vi bor på Bimini.

bilde 5-4

Snapchat: Positivista

bilde-40

Det er lov til å vise litt hud når det er tropevarme. Jeg går for olashorts, topper og tunikaer – gjerne med palmemønster.

Se bildene fra den første dagen på Bahamas her. I morgen skal jeg ut å svømme med hai. Wish me luck!

Følg meg på Snapchat: Positivista

Instagram: Positivista 

Twitter and Periscope: Positivista_

 

,

2 responses to “Soldager på Bahamas”

  1. Hei! Har du noen overnattingstips eller tips til øyer å bo på i Bahamas? 🙂 Vi skal dit en uke i midten av juli, kombinert med en uke i Miami. Er litt usikker på om vi skal bo på Nassau f.eks. og reise dagsturer til de forskjellige øyene, eller ha en natt på forskjellige steder. Har fråtset i alle Miami-tipsene her nå, og gleder meg bare mer og mer!

    • Hei Renate! Så bra at du har kost deg med Miami-tips! Det er er bare å pakke bikinien og glede seg! Kult at dere tenker å utforske Bahamas. Det er et øyparadis som er verdt å få med seg! Nassau er jo den største byen på Bahamas. Der finner dere casino og vannsklier, så ikke bare avslappende øyliv, men et fint utgangspunkt for å utforske de andre øyene på dagsturer. Da må dere få med dere pig beach, hvor dere kan svømme med verdens søteste griser! Selv bodde jeg på Bimini Sands Resort & Marina. Bimini er den øya som ligger nærmest Miami (Jeg tok mini-fly ut og fergen tilbake, og synes det fungerte veldig bra med båt). Det var et vakkert sted med små strender og noen restauranter, men hotellet var mer som et stort leilighetskompleks midt i havnen. Jeg var her på jobbtur for å dykke med hai for Discovery Channel, og hadde nok dratt litt lenger ut på noen av de andre øyene hvis jeg kun skulle på ferie. Selv liker jeg de litt mindre stedene med sjarme, så neste gang jeg reiser til Bahamas ønsker jeg å sjekke ut Cat Island (Fernandez Bay Village) og Dunmore Town (Coral Sands Hotel / Pink Sands Resort / The Dunmore Beach Hotel). Det er bare å spørre hvis du lurer på noe! Merete / Positivista

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *