Bursdags-hike dagen derpå


 

IMG_7757

Det er ikke alltid så lett å komme seg på trening etter en bytur, men det føles desto bedre når man får det til. Runyon Canyon ligger rett bak huset der jeg bor i West Hollywood, så jeg forsøker å ta turen så ofte jeg kan. Jeg blir glad når jeg klarer å balansere jobb, trening og det sosiale. Med andre ord føler jeg meg på topp når jeg klarer å gå ut på kvelden for å ha det gøy med venner, og at jeg samtidig leverer på jobb og trening dagen etter. “Kunsten” er enkel: Ikke drikk for mye!

Btw: Her er bildene fra bursdagsfeiringen min i Hollwood! 

IMG_7769

Selv om det har vært ekstremt tørt i California den siste tiden, blomstrer LA i fine farger. Her demonstrert ved matchende neglelakk 🙂

IMG_7760

Alt føles mye bedre med en gang man bare kommer seg ut!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *