Poolparty & BBQ-kospooplparty the valley la

Jeg er så takknemlig for alle de fantastiske menneskene jeg kjenner i Los Angeles. Nå har jeg bodd i LA i snart tre år, og jeg blir bare mer og mer glad i denne byen – og i folkene her. I dag har jeg vært på bbq- og poolparty hos Dave og Ilana.

poolparty dave og ilana

Uteplassen med hage, basseng og terrasse (og bar) er som en drøm. Helt ok temp. (Snapchat: @positivista)

IMG_7831

Alle barna var blide, bortsett fra Daniel (?)

merete og nina green

Jeg fikk catchet opp med tøffe Nina Elizabeth Green.

elisabeth og romeo

Jeg fikk endelig klemmet litt på denne dama, men jeg fikk hard konkurranse fra Romeo Tha Dog.

henriette høigilt og Ilana

Sure Henriette (til venstre) og den perfekte host Ilana.

tom erik, meg og Iselin
Tom Erik Ryen, meg og Iselin Juhls 🙂

diana keinejad og kamilla alnes
Tidligere på dagen var det egne kokker som sørget for å lage og dele ut tacos, men på dette tidspuktet var jeg så sulten at jeg glemte å ta bilde. Uansett, fantastisk god mat! Det eneste som egentlig er igjen på bildet her er salsa, bønner og ris. Oi ja, peningene bak matfatene er skuespiller Kamilla Alnes (spiller i bl.a. American Horror Story) og designer Diana Keinejad (Keinejad Jeans).

jentegjengen i lA

Fredag kveld var jentegjengen ute og feiret Cathrine Haave sin bursdag på Ysabel. Sjekk ut restauranten HER! Det er en av mine nye favorittrestauranter i LA! (Det er samme eiere som Laurel Hardware). Burdagsbarnet er den vakre skapningen i midten. Blomsten rundt fra venstre består av Ilana, Kamilla, Diana, Henriette (sur igjen) og meg.

Se videoer og flere bilder på Snapchat: Positivista

Instagram: Positivista. 

Vil du til Bahamas? Her ser du bilder!

Reisetips til steder som Hong Kong, Vietnam og Thailand finner du her!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *