På plass i isbjørn-land!


Hurra, nå er det Svalbard som skal utforskes.
IMG_2627.JPG

Dette skiltet møter deg når du går av flyet på Svalbard. Med andre ord: Pass på at du ikke blir spist av isbjørn!

IMG_2644.JPG

Andreas og jeg reiser rundt i verden og lager videoproduksjoner. Nå går web TV-serien vår “Roy Lucky Limo Boy” på TV2.no (produsert av Øyvind Fjeldheim og RayKay) og nå er vi altså på Svalbard for Matkanalen.

 

IMG_2645.JPG

IMG_2646.JPG

Jeg kommer naturlig nok til å dele mine beste Svalbard-tips her på bloggen, men følg meg gjerne også på Snapchat: Positivista   I dag skal jeg ut å rælle på snø-scooter til Barentsburg. Artiske delikatesser og ville gryter står på menyen.

Vi fikk en magisk innflyvningen til Longyearbyen. Jeg har pakket alt det varme tøyet jeg eier, og er klar for lek og moro i isødet:)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *