På karaoke-kjøret i Koreatown!


  

Kvelden som begynte like uskyldig som disse jentene, utartet seg til en karaoke-festaften av de sjeldne. Kamilla Alnes til venstre og Sara Andrea Lind til høyre avbildet på bbq-festen tidligere på dagen. (Og NÅÅ oppdaget jeg at Hallgrim serverte daddel med bacon…. arg).

Liz Moss, meg og Kamilla Alnes.

11275617_10155944052625179_1530836871_n

Dette bildet ble tatt mens vi fortsatt var i oppvarmingsfasen. Liz (til høyre) var allerede varm i trøya. Jeg fikk henne nemlig til å synge Disney-sanger live på Periscope tidligere på kvelden.  Men det tok ikke lang tid før vi andre kom inn i grooven. (Og ja, hvis du vil se sendiger direkte fra kvelder som dette bør du legge meg til på Pericope: Positivista_ !)

karaoke koreatown

I Koreatown i Los Angeles er det flere karaokesteder hvor du leier et helt rom til vennegjengen. Helt ærlig aner jeg ikke hva stedet vi var på heter, men HER finner du en oversikt over noen av de beste karaokestedene – skrevet av Los Angeles Magazine.

Mens Liz faktisk kan synge, er jeg en sånn som havner på karaoke-kjøret og ikke vil gi fra meg mikrofonen – til tross for at jeg virkelig ikke har sangstemme. Det verste er at i kampens hete (dvs etter nok å drikke) får jeg for meg at “dette kan jeg jo” og virkelig forsøker å synge så fint jeg kan. Det hjelper ekstremt lite at jeg alltid havner på Britney Spears og Backstreet Boys-låter.

Heldigvis så det ut som Bjørn Alexander koste seg da. (Forøvrig min duettpartner ved et par anledninger).

norske gjengen i Hollywood LA

A ha-allsang, selvsagt!

Snapchat: Positivista

Det er ikke bare fanteri i LA. Her kan du lese om rumpetreningen med Nina Green, eller klikk her for ridetur og cowboy-livsstil i Burbank! 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *