På jakt etter storfesken!


I dag har jeg vært på fisketur i Lofoten – på ekte vis.

beautiful lofoten fish

Uansett hvor du beveger deg rundt i Lofoten så lukter det fisk. Jeg synes det lukter ganske så stramt, men folk fra Lofoten synes fisken lukter penger. I dag fikk jeg bli med ekte «feskere» på havet for å jakte på Lofotens gull. fisketur i lofoten reiseblogg

Vi kunne ikke vært mer heldige med været! Det var nesten havblikk og strålende sol da vi dro fra kaia. Fiskerne ombord sa at det var den flotteste dagen i løpet av hele vinteren (!) Ja, litt flaks må man jo ha på TV-innspilling!

børge iversen fisker

Fisker og skipper Børge Iversen tok oss med ut på havet. En herlig karismatisk type med en god dose nordnorske gloser 😉

lofotfeske båt lofoten

Tilsammen dro teamet på tre personer opp over to tonn fisk i løpet av dagen. Vi så både underlige og flotte ting på havet, men det kommer senere i TV-episodene på Matkanalen.

merete gamst reiseblogg lofot fiske

Jeg må innrømme at jeg er stor fan av kjeledresser! Varm og god – uten bekymringer for fiskeslo 😉

fiskebåt jobbe

Jeg koste meg med dette som dagens kontor. Her legger jeg inn og sorterer materiale fra TV-innspillingen.

vakker natur norge lofoten

Jeg har gått en av de lokales favoritt-topptur. Se den spektakulære løypa her! 

For andre reisetips til USA og Asia, klikk her! 

På Facebook finner du oss på Positivista! 

 

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *