Puerto Rico: Her kan du overnatte i regnskogen!


Ikke gå glipp av dette unike overnattingsstedet midt i El Yunque Rainforest i Puerto Rico – kun en times kjøretur fra hovedstaden San Juan!

overnatte i regnskogen puerto rico hotell

I 2017 feide orkanen Maria over Puerto Rico og forårsaket massive ødeleggelser på den karibiske øya. Jeg har vært bekymret for hvordan den vakre regnskogen El Yunque skal kunne gro tilbake til det den var. Nå har jeg snakket med paret som driver bed and breakfast-stedet Casa Flamboyant, som sier at regnskogen spirer og gror, og de tropiske fruktene er tilbake på trærne i hagen.

reisetips puerto rico overnatte i regnskogen merete gamst positivista

For en stund siden var jeg på jobbreise i Karibien og Florida for Matkanalen, og ett av de stedene som virkelig gjorde inntrykk var Casa Flamboyant.   Dette overnattingsstedet ligger midt i regnskogen og minner om et tropisk Disney-eventyr. Du rusler rundt på et rosa «slott» omringet av syngende frosker, svingende palmer og majestetiske fossefall.

regnskogen puerto rico hotell unikt overntatting

Bassenget er fylt med vann fra regnskogen og trærne bugner av tropiske frukter i alle former og fasonger.

overnatte i regnskogen puerto rico hotell

Det herlige paret som eier boligen, leier ut fire rom i huset og driver det som et bed & breakfast. Du kan forvente nydelig frokost med frukter fra hagen. Vi fikk en hyggelig deal av paret, men vanlig pris per natt ligger på rundt $200.

merete gamst positivista puerto rico reisetips overnatte i regnskogen

Vi ankom stedet like før det ble mørkt, så vi brukte lykt for å navigere oss rundt.

hotell puerto rico regnskogen overnatte

Rommene er hyggelig innredet med gode senger, lyse farger og utsikt rett ut mot regnskogen. Coqui-froskene finnes kun i El Yunque rainforest i Puerto Rico. De er bitte små, men lager enormt med lyd. Froskene synger nattasang for deg, men har du vanskeligheter med å sovne til uvante lyder, kan du muligens ha en liten utfordring.

puerto rico karibien hotell beste reisetips regnskogen

Andreas og jeg utforsket området rundt huset. Det går to turstier inn i regnskogen – begge tar deg til et spektakulært fossefall.

Merete Gamst regnskogen el yunque rainforest waterfall overnatte i regnskogen

Jeg har besøkt en del fossefall på reiser rundt i verden, men jeg har aldri hatt et fossefall for meg selv! En helt fantastisk opplevelse (sammen med kjæresten da).

merete gamst blogg puerto rico reisetips regnskogen overnatte

Hvis du ikke får dekket badebehovet i fossefallet, er det bare å hoppe i det grønne bassenget utenfor rommet ditt.

merete gamst san juan mine beste reisetips

Jeg har også utforsket gamlebyen i San Juan, som var en skikkelig opptur! Her har jeg samlet noen av mine beste tips til Puerto Ricos hovedstad! 

Jeg fant et karibisk strandhus på airbnb på øya St Kitts! Sjekk ut dette drømmehuset!  Hvis du skal til Miami, bør du ta turen innom Key West – og rælle rundt på vannscooter!! 

Flere blogginnlegg fra Karibien finner du her!

Du finner meg også på Instagram: Positivista


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *