Oscar-forberedelser i Hollywood


merete gamst Oscar

GIRA: Natt til mandag, norsk tid, er det Oscar-utdeling her i Los Angeles og jeg skal dekke det for VG i år igjen. Jeg gleder meg, og det tror jeg gjengen bak meg også gjør.

nytt playerbilde_Oscar

VGTV: Vi har laget en «Best (og verst) fra Oscar»-episode som er på vei ut nå. Den legges ut på VGTV på onsdag. I bildet over ser du Benedict Cumberbatch (venstre) som er nomitert til beste mannlige hovedrolle i Tyldums The Imitation Game, mens hans største konkurrent Michael Keaton ligger til høyre og basker seg i Birdman. Mer om Tyldum og de andre nominerte filmene i Oscar-episoden på VGTV! 

aud berggren VG Los Angeles

I VGTV-episoden titter vi blant annet innom party-triksene man bør unngå på Oscar-festen og ser på tidligere taler der vinnerne lar følelsene ta fullstendig overhånd. I tillegg intervjuer jeg Aud Berggren, som har jobbet med film for VG i Los Angeles i nesten 30 år. Hun er den eneste nordmannen som er medlem av The Hollywood Foreign Press Association (HFPA). En flott og tøff dame med masse passion for film!

oscars dolby forberedelser

BYGGEPLASS: Det er ikke mye glamour her nå, men om få dager spaserer verdens største filmstjerner – og noen spente nordmenn – opp den røde løperen akkurat her.

dolby theatre red carpet merete

Oscar-utdelingen skjer her på Dolby Theatre midt i Hollywood. Vi krysser fingrene for den norske regissøren Morten Tyldum og The Imitation Game som er nominert i hele åtte kategorier.

Oscars preparations Hollywood blvd

dolby theatre the oscars

Du kan se hele Oscar-spesialen på VGTV her:


Se flere bilder fra livet i LA her! 

På Instagram og Snapchat finner du meg på Positivista!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *