Ta yoga-trimmen til neste nivå!


Noe for deg?

yoga SUP 2
STAND UP PADDLE BOARD-YOGI: Som om det ikke er utfordring nok å STÅ på padlebrettet… Foto: Droomplekken


yoga SUP1

BRETT-YOGA: Du kan leie SUP-brett på de fleste feriesteder med strand, sol og sommer, men vil du ta det til neste nivå bør du teste SUP-yoga. I Marina del Rey kan du ta yoga-klasser på SUP-brett på Mothers Beach. (Se flere bilder på lowsurfyogasamba.com).  Jeg har ikke forsøkt denne varianten ennå, fordi jeg åpenbart har en vei å padle på den vanlige måten:

sup_meg2
IIIK: Å “legge til” brygga var det mest krevende på hele padleturen.


SUP_vgtv_megPUH: Trygt tilbake på land! Grunnen til at jeg står på brett i jeans og t-skjorte er forresten at jeg var på TV-innspilling. Jeg må nok ta noen yoga-timer på brett før jeg bikinipadlær på TV.


kjendiser_SUPKJENDISER PÅ BRETT: For Rihanna er det nok viktigere å posere for sine instagram-følgere enn å faktisk padle. Alessandra Ambrosio derimot, blir hyppig avbildet på padlebrett med stålkontroll (og stålkropp). Hunken Matthew McConaughey er også ofte å se på brett, men jeg har dessverre tilgode å se skuespilleren padle forbi her i Marina del Rey. Foto: @badgalriri, supwarehouse.


padling

UT PÅ TUR: Fantastiske Cathrine Haave og jeg på padletur i Marina del Rey. Anbefales!

INFO: Hvis du ønsker å teste SUP (Stand Up Paddle Board) i Los Angeles, er det det beste å dra til Marina del Rey hvor det finnes flere utleiesteder. Jeg pleier å leie brett på Marina del Rey Parasailing på Fisherman’s Village. Her kan du også leie kayakk, små seilbåter, motorbåter, vannskuter eller teste parasailing.

merete gamst sup yoga yogi

Vent, jeg har jo testet litt SUP-yoga jeg også. Thailand prøvde jeg meg på en brett-spagat…

split underwater thailand

…en undervanns-spagat…

merete gamst spagaten

…og naturligvis en spagat på en longtail-båt. Se flere spagatbilder verden rundt her! Tips til digg resort i Thailand finner du her! 

Sykle i Marina del Rey? Få trilletips her! 

Keen på å henge ved L.A’s råeste basseng? Få tipsene her!

Les mer om «Livet i Los Angeles» her! 

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *