New York: Mine beste hotelltips


Fantastiske New York venter…

Mondrian1
BOUTIQUE: Nomo Soho er det beste hotellet jeg har bodd på i New York. Det var som en drøm å kunne legge seg – og ikke minst våkne til – en slik utsikt over byen. Hotellet ligger perfekt til i Soho hvor du finner ypperlige restaurater, barer, shopping og andre festligheter.

Adresse: 9 Crosby Street

Foto: Nomo

IMG_4464
HOTELL-RESTAURANT: Isola Trattoria på Nomo er et populært møtested. Det er fullt mulig å komme hit kun for å henge i baren… Foto: Nomo Soho 

Skjermbilde 2014-03-25 kl. 22.31.53
PÅ BUDSJETT: En rimeligere hotell-variant som jeg kan anbefale er The Sohotel New York. Da jeg var på jentetur i desember bodde vi her. Jentegjenger kan gjøre som oss: bo fire personer på ett rom, fordelt på to senger! (Vet det er noe vanskeligere for gutta, dessverre). To romslige dobbeltsenger sørget for at vi slapp å ligge i høyden og prislappen kom på under 2500 kr per person for fire netter. Rent, pent, fantastisk beliggenhet i Soho og hyggelig personale. Foto: The Sohotel

Skjermbilde 2014-03-25 kl. 21.42.47
STREIT & MIDT I SJAPPA: Ønsker du et fint og voksent hotell i Midtown kan jeg anbefale The Jewel Facing Rockefeller Center. Nærmeste nabo er da nettopp: Rockefeller Center. Hotellet ligger så sentralt at det kanskje ikke gjør noe at det mangler en stor resepsjon og restaurant? Det plaget i alle fall ikke meg for frokosten ble servert på en flott restaurant med balkong på nabohotellet. Foto: The Jewel Facing Rockefeller Center

emire
«GOSSIP GIRL»-HOTELLET: Jeg har bodd på Empire Hotel et par ganger. Det er ganske små rom og noe slitt, men fabelaktig New York-atmosfære og fin beliggenhet hvis du vil bo like ved Central Park og Lincoln Center (og en kort gåtur unna Times Square).  Foto: The Empire Hotel

chuck bass
HJEMMET TIL CHUCK BASS: Det er bare å innrømme det: Jeg har sett ALLE episodene av Gossip Girl og ja, jeg tok meg selv i å titte etter Chuck Bass da jeg bodde på The Empire Hotel. Jeg  så han ikke, men kanskje det var han som sto bak champisen som pluselig kom på bordet under lunsjen på hotellrestauranten!? Foto: The CW

Skjermbilde 2014-03-26 kl. 08.59.08
BROOKLYN: Wythe Hotel skal være stedet å bo hvis du ønsker å overnatte i trendy Williamsburg i Brooklyn. Jeg har ikke bodd her selv, men en venn av meg (som har bodd i New York i flere år) tipset meg om at “det er her det skjer for tiden”.  I 1901 var hotellet en fabrikk, men huser nå 70 hotellrom. Se flere bilder av hotellet her! Takk for bra tips, Truls Teigen 😉
Foto: Wythe Hotel 

Skal du til Los Angeles? Klikk her hvis du vil sjekke ut mulighetene for å leke i vannet!

Mitt beste Las Vegas-tips (hvis du ikke er redd for høyder) finner du her!

, ,

2 responses to “New York: Mine beste hotelltips”

  1. Takk for fine hotell tips! Jeg skal snart til Los Angeles på jentetur, så det hadde vært bra med flere LA tips også. Hotell, spisesteder, hvor vi bør shoppe og info om andre nyttige ting. Gøy å følge bloggen din!

    • Hei Elin!
      Flott at du likte hotelltipsene! Jeg kommer til å oppdatere Postivista med mange LA-tips framover. Tusen takk for innspill!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *