møte med «game of thrones»-helt


jamie lannister kingslayer nikolaj coster-waldau
JEG EEELSKER TV-serien «Game of Thrones» og det var en fornøyelse å møte selveste Jamie Lannister The Kingslayer – eller Nikolaj Coster-Waldau, som han egentlig heter. Dansken spiller i den nye komedien «The Other Woman» hvor han spiller en utro ektemann som sjonglerer damer i fleng. I virkeligheten virket han som en jordnær og snill type – den rake motsetningen til den selvgode og kyniske karakteren han spiller i filmen. Bildet over er hentet fra HBO – Game of Thrones (tidenes beste TV-serie?), sesong 3. 

Lannister i ny film
KINGSLAYER VS PLAYER: Personlig foretrekker jeg rollen Nikolaj spiller i «Game of Thrones». Kingslayer-uttrykket kler han godt, mens «prick»-sveisen til høyre er det vel de færreste som kler…

game of thrones hunk
DRØMMEROLLE?: Nikolaj Coster-Waldau fortalte at han hadde det veldig gøy på settet med disse flotte skuespillerne, men at han aldri kunne sjonglert damer i virkeligheten:  – Det er vanskelig nok med ett forhold, så å takle flere forhold samtidig må være ekstremt stressende, sa han til meg under intervjuet.

Nikolaj Coster-Waldau Merete Gamst
TV-SERIE-FAVORITT: Jeg er akkurat ferdig med sesong 3 av «Game of Thrones» og ja, det er den beste TV-serien jeg har sett. Jeg blir dratt gjennom hele følelsesregisteret: Jeg ler av Tyrion, føler hat mot Joffrey, omsorg for Jon Snow og Bran, kjærlighet for Starks – kombinert med stadige sjokk av uforutsette halshogginger og uante vendinger. ANBEFALES til deg som ennå ikke har sett serien!! 

Jeg møtte også Cameron Diaz, Kate Upton og Leslie Mann. Les om det møtet her!

«The Other Woman» har premiere i Norge 2. mai


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *