Morgentrening på reise


Derfor forsøker jeg å starte dagen med joggesko på beina…

yoga stranda big sur

Nylig var jeg på roadtrip langs California-kysten for Matkanalen. Når jeg er på reise liker jeg å starte dagen med joggesko på beina slik at jeg får inn en (liten) pulstopp før arbeidsdagen – eller feriedagen – starter.

Det er jo faktisk lettere å hoppe rett i treningstøyet og slenge håret i en hestehale, enn å måtte dusje og «fikse» før man skal ut døra. Det er i tillegg noe magisk med morgenstemningen på nye steder. Det er en annen ro og folk er ekstra vennlige. I tillegg møter man de lokale beboerne, samt turister og treningsentusiaster i en herlig miks.

Det kan ofte være svært fristende å la trynet forbli innklemt i puta (særlig etter en sen ferienatt), men når jeg faktisk heller klarer å komme meg opp og få fart på skrotten, gir det en energiboost og et velvære som varer hele dagen. Det er så verdt det, når man først kommer seg opp – og ja, det kommer fra en som har et meget godt sovehjerte… Kroppen blir takknemlig, og i tillegg blir jeg veldig fornøyd av å ikke ha sovet bort morrastunden.

Jeg har også skrevet et innlegg om å holde formen på reise her.

merete gamst rener big sur cambria

På disse bildene trimmer jeg i morgensola på Moonstone Beach ved Hearst Castle i Cambria, California.  Her kan du strekke under tunnelbusker…

running cambria moonstone beach

…løpe langs strandpromenaden…

work out moonstone beach gamst

…eller bare skue utover…

surfing cabria moonstone beach

…og nyte synet av surfere som leker seg i bølgene (eller ta med et brett og join dem 😉 ) .

yoga big sur weekend

Denne gangen holdt jeg meg til løping, noen yogaøvelser og litt styrke.

work out beach california

Knebøy er en klassiker…

work out beach moonstone

…og kan tydeligvis inspirere andre.

hotell moonstone beach california hearst castle

Moonstone Beach er en veldig søt liten by langs havet…

reisetips big sur california hearst castle

…der hotellene ligger på rekke og rad. Hvis du er på vei til Hearst Castle, så er dette det beste stedet å overnatte. Det er kun 5 minutter å kjøre til Hearst Castle fra dette stedet. Klikk her for hotelltips på Moonstone Beach ved Hearst Castle! 

 

Klikk her for våre beste tips til Highway 1!

Hvis du klikker her finner du samlesakene mine fra Los Angeles.

Ha en strålænes dag!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *