Las Vegas: Her er de beste hotell-bassengene!


Oh yes! Det er tid for å henge ved hotell-bassengene i Las Vegas

cromwell by night pool party vegas
Foto: Cromwell.com

Hotellene i Las Vegas er særdeles opptatt av at du skal trives gødt ved bassenget – enten det er for å feste eller for å slappe av. Jeg har vært i Las Vegas en del ganger nå, så her har jeg samlet noen av mine basseng-favoritter!

reisetips las vegas bellagio pool
Bassenget på Bellagio. Foto: bellagio.com

Bellagio-heng er en sikker vinner på dagtid. Her er det som regel ganske stille, rolig, dannet og litt voksent – med god pass i boblebadet. Bassengene er storslåtte og romslige. Digg for soling og avslapning ved bassengkanten – selv om du så absolutt kan havne midt oppi fullpakka poolparties her også.

cromwell hotell i las vegas tips
Foto: Positivista

Min nyeste basseng-favoritt er Cromwell-poolen hvor du også finner nattklubben Draís. Her er det ofte hurrastemning fra lunsjtider, og da kan det brått se slik ut:

pool party las vegas cromwell
Pool Party på Cromwell Foto: blog.caesars.com

Cromwell var det første boutique-hotellet i Las Vegas med “kun” 188 rom. Jeg var superfornøyd da jeg bodde her sist – med rommet, servicen og selvfølgelig bassenget. Jeg har skrevet mer om hotellet her. 

Foto: bustle.com
Foto: bustle.com

The Tank på Golden Nugget har jeg ikke vært på ennå, men denne poolen havner ofte høyt oppe på lister over verdens mest spektakulære basseng. Her kan du nemlig svømme side om side med haier (som da for sikkerhets skyld er på andre siden av glassveggen). Bassenget er utendørs, men er oppvarmet og åpent året rundt. Pris skal ligge på 25 $ per pers.

mandalay beach
Strand på Mandalay Bay. Foto: Mandalaybay.com

Mandalay Bay Hotel har flere populære bassengområder. Her kan du f.eks leie en cabana, leke deg i bølge-bassenget eller ta deg en tur “på stranda”. Hett, vått og moro 🙂

Caesars Palace pool
Foto: Caesars Palace

Bassengene på Ceasers er også temmelig storslåtte – naturlig nok med gresk-inspirerte fontener og stauer. Lei en cabana på “the oasis of the gods” og ta en skål for herlig absurde Vegas.

las vegas tips positivista
Snapchat: Positivista

På Cromwell har du utsikt til Paris. Vel, nesten.

Positivista palms place spa merete gamst

Min nyeste basseng-favoritt er på Palms Place hvor jeg nylig bodde for å jobbe med et prosjekt for TV2.

Skjermbilde 2015-12-11 kl. 23.15.27

Andreas Ihlebæk har det ikke så verst her han heller…

Se samlingen jeg har laget over mine favorittbasseng i Los Angeles her

mens du finner mine favoritthoteller i LA her.

For flere reiseinnlegg fra rundt om i USA og andre deler av verden – bli med hit! 🙂

 


2 responses to “Las Vegas: Her er de beste hotell-bassengene!”

  1. Hei 🙂
    Veldig god pool party guide! Kjæresten min og jeg reiser til Vegas om 2 uker, vi bor på Cromwell. Kan jeg spørre hvordan det er på pool partyene, er det helt texas eller er det morro?:-)

    Vi skal på night swim konsert med The Chainsmokers på Surrender Nightclub – jeg som jente er usikker på hva man skal ha på, da jeg ikke ønsker å sprade rund i bikini. Hehe;-)

    Håper på svar 😀

    • Heihå! Cromwell er rått, så det er bare å glede seg! Poolparty i Vegas er gøy! I tillegg til de som byr på seg selv og danser på bordene/i fontenen/på solsengene, er det mange som også tar det litt roligere. Det blir hva man gjør det til selv, men underholdning – det får dere! Hehe. Jeg har ikke vært på night swim-konsert, men vil tro mange kler litt mer på seg der ja, så ingen må sprade i bikini ??? God tur!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *