Klar for bursdagsfest – ja, igjen! 


Jeg føler at jeg snart har hatt bursdag i en hel uke. Ettersom Norge ligger ni timer foran,  begynte gratulasjonene å komme allerede på tirsdag – dagen før bursdagen min. Onsdag ble det spontanfeiring, og lørdag er det full bursdagsfres igjen – på stranda i Malibu. I dag har Elisabeth (som jeg skal feire sammen med) og jeg gått til innkjøp av strandleker, punsjboller osv osv for å helgardere mæx sommerstemning på beachen.

Jeg tok meg også en liiiiten titterunde på egenhånd – hvor jeg nok en gang havnet på Victorias’ Secret. Huff, det er vanskelig å holde seg unna den sjappa…

Mellom slaga: Digg salat med grillet scampi på Chipotle. Nam.

Jeg går aldri (ikke ennå i alle fall) lei blonder, så det ble et par nye topper i sommerskapet etter dagens shopping-runde.

Se bilder fra onsdagens bursdagsfeiring i Hollywood her! 

Keen på sommer og sol? Få reisetips her! 

Bursdagsfeiringen i Malibu blir garantert dokumentert på Snapchat, så følg meg gjerne der: Positivista 🙂


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *