Jobbing på Four Seasons


merete gamst vgtv la
KONTOR: Her sitter jeg og legger på voice til den siste episoden fra VGTV LA. Jeg møtte noen store stjerner her i går, men de intervjuene kommer ikke før litt senere.

four seasons beverly hills
JUNKET-HOTELL: Her på Four Seasons Hotel på Doheny Drive i Beverly Hills er det alltid store stjerner å se. Dette er nemlig hotellet hvor presse fra hele verden samles for å intervjue superstjernene på såkalte “junkets”. I går var jeg her selv og møtte blant andre en stor helt – hvem kan jeg ikke røpe riktig ennå.. Foto: Four Seasons

four seasons beverly hills pool
ET TIPS: Hvis du er på utkikk etter stjerner i Los Angeles bør du ta deg en lunsj på Four Seasons Hotel på Doheny. Du trenger ikke bo på hotellet for å spise lunsj her, og søndagsbuffetene er fantastiske!  Foto: Four Seasons

merete gamst sunset plaza diner
DINER-STOPP: Etter jobbing på Four Seasons stoppet vi på Mel’s Drive-In på Sunset Boulevard. Stedet er verdt et besøk hvis du setter pris på klassisk diner-meny og old school diner-interiør.

COACHELLA NEXT: Nå er jeg på plass i Palm Spring for i dag begynner Coachella (som beskrives som verdens viktigste musikkfestival). Outkast, Pharrell Williams og Laura Mwala står på listen over artister jeg skal se. I tillegg blir det en del jobbing, så dette blir gøy. Skal forsøke å oppdatere bloggen underveis!

Alle bilder: Merete Gamst @positivista 

Les flere innlegg fra “Livet i L.A.” her! 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *