Hotelltips Karibien: Økologisk møter luksus!


På dette hotellet får du servert mat rett fra gården – direkte til ditt private basseng, om du vil <3 belle mont farm st kitts amazing places

Dette møter deg når du sjekker inn på Belle Mont Farm på St Kitts – en kurv full av godsaker fra hotellets egen hage.

best hotels in the caribbean belle mont farm hotels

På dette hotellet må du forberede deg på å bade, dusje og gå på do utendørs. Men glem den gammeldagse «utedo»-følelsen –  her er det lagt opp til privatliv samtidig som du har utsikt til hav, fjell og regnskog.

best hotels in the world caribbean amazing places reisetips i karibien

Hver suite har eget basseng. Så her starter du dagen med et forfriskende morgenbad. NB: Ser du frukter på trærne er det bare å plukke. Alt på denne gården kan spises 😉

belle mont farm karibien hotell

Belle Mont Farm ligger på øya St Kitts utenfor Puerto Rico. Flyturen fra Puerto Rico tar ca 50 minutter og koster rundt 2500 kr med Seaborne Airlines.

merete gamst reiseblogger positivista karibien hotell

Hotellet er designet av den kjente arkitekten Bill Bensley. Han har brukt gamle gårdshytter som inspirasjon, samtidig som han har tenkt på komfort ned i hver minste detalj.

monkeys st kitts caribbean living

Vær obs på at det er en del apekatter som hopper rundt her. Gjestene blir oppfordret til å la de være i fred.

Resorten har en egen økologisk gård som står i sentrum for hele oppholdet. Dette betyr at du kan forberede deg på nydelig måltider her med mat direkte fra gården.

Hotellet har også et flott fellesområde med treningsfasiliteter og basseng. Hvis du ikke bor på hotellet, er det fortsatt mulig å titte innom for å spise i restauranten eller du kan betale for å bruke fasilitetene. Restauranten har en populær søndagsbrunsj hvor de lokale på øya strømmer til hotellet i finstasen. En hyggelig opplevelse.

merete gamst bikini karibien

Fikk du forresten med det dette strandhuset som jeg fant på airbnb? 

belle mont farm amazing hotels in caribbean karibien

Jeg havnet faktisk på sykehuset på grunn av disse enorme skyvedørene (og jada, jeg er litt klumsete!) Se sykehus-bildene her! 

Flere innlegg fra “ja, vi elsker karibien” finner du her! 

Følg meg gjerne på Instagram @Positivista 

, ,

2 responses to “Hotelltips Karibien: Økologisk møter luksus!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *