Digge hotell i Miami – uten at du blakker deg helt


En tur til Miami trenger ikke å bli en så altfor kostbar affære …

miami hotell south beach
Foto: 1 Hotel South Beach

Denne utsikten på 1 Hotel South Beach koster over 4000 kr natten. Da ryker dessverre feriebudsjettet raskt for de fleste, men det finnes heldigvis gode alternativer.

Miami Beach positivista merete gamst reisetips south beach

Det er nemlig ekstremt mye å spare på å finne hotell som ligger i gata bak strandpromenaden på South Beach – > i Collins Avenue.

south beach miami reisetips

Ah <3 Fra Collins Avenue er det fortsatt kun en liten spasertur ned til stranda. Det kan man tåle 😉

Les flere tips til Miami – verdens beste party-by her! 

san juan hotell miami

San Juan Hotel var det aller første stedet jeg overnattet i Miami. Det er maaange år siden, og den gang var det et meget slitent hotell. De siste årene har de pusset opp, og det  har blitt riktig så lyst og trivelig – og prisene ligger på rundt 1000-lappen natten.

Hjemmeside: sjhsouthbeach.com
Adresse: 1680 Collins Ave, Miami Beach

hotelltips miami beach

På hotellet San Juan har du også basseng, men det beste med dette stedet er beliggenheten! Her har du kort vei til alt i South Beach. Stranda er kun to minutters gåtur unna, det er drøssevis med restauranter og butikker – og mitt favoritthotell ligger rett over gata:

South Beach miami hotell beste hotelltips

The Raleigh Hotel! Her kan du ta en lunsj – eller bare en drink – og suge til deg deilig og glamorøs vintage Miami-feeling.

miami-hotell-reiseblogg

Hvis man ønsker å nyte litt ekstra luksus en av feriedagene, er det flere av hotellene som også leier ut solsenger.

Sjekk også fantastiske Puro Beach i Palma! 

Essex house soth beach miami reisetips hotell

Tilbake til Collins Avenue. The Essex House blir ofte trukket fram som et rimelig, men veldig koselig alternativ midt på South Beach. Jeg har ikke bodd her selv, men tilbakemeldingene på tripadvisor, hotels.com osv er generelt meget positive. Pris: rundt 1000 kr natten.

Adresse: 1001 Collins Ave, Miami Beach

reisetips miami beach hotell reiseblogg south beach

The Hall South Beach, a Joie de Vivre Hotel har også topp beliggenhet på South Beach til en fin pris. Her er det lyse farger, palmepreget interiør hyggelig atmosfære.

Reisetips til Miami Beach positivista

Prisene ligger på rundt 1500 kr natten.

Adresse: 1500 Collins Ave, Miami Beach
Hjemmeside: jdvhotels.com

Miami reisetips positivista reiseblogg

South Beach kan jo også minne om et slags eventyr. Jeg elsker fargene i denne byen! Til og med lifeguard-tårn kommer i aller farger og fasonger.

Sjekk også ut  Disney-huset med syngende frosker i regnskogen i Puerto Rico, karibisk drømmehus midt på stranda og resort-himmelen på jord!

Merete Gamst Miami Beach reiseblogger

Les også: Derfor elsker jeg Miami!

Snapchat og Instagram @Positivista

Facebook-side finner du her! 


4 responses to “Digge hotell i Miami – uten at du blakker deg helt”

  1. hei

    lurte bare på om du hadde noen erfaringer med Raleigh og Mondrian.
    hvem anbefaler du for en famile med store unger(18 og 20)

    • Hei Glenn! Både Raleigh og Mondrian er fantastiske hotell! Jeg tenker at beliggenheten til Raleigh er bedre, ettersom det ligger midt på stranda på South Beach og du kan gå til alt. Mondrian har en fantastisk spa-avdeling og vannscooter-utleie på brygga, men det er “langt” til stranda og man er mye mer avhengig av taxi. Jeg hadde helt klart foretrukket Raleigh på beachen 😉

  2. Hei. 😃 hvilke andre steder enn Miami anbefaler du i Florida ? Tenkt meg på tur med mine døtre på 17 og 20 år i februar. Mvh iris

    • Hei Iris og beklager seint svar. Har vært litt koblet av denne bloggen i det siste, men er tilbake igjen nå. Jeg hadde absolutt anbefalt å ta en tur til Key West! Det er et festlig og annerledes sted. Sjekk ut disse innleggene fra the keys: Vannscooterrestauranter og roadtrip-moro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *