Hiking i Hillsa


  Dette må vel være den eneste “låven” i Hollywood Hills. At den har langt mer sjarm enn mange av de andre boligene i området her, er jeg helt sikker på.     En av hiking-rutene går rett forbi huset – og campingvognen i hagen.  Rett på baksiden av huset finner du en haug av trapper som du kan få kjørt deg i.   I dag var det nesten litt for varmt til å løpe. Jeg vil tro det var over 30 grader.Et tips er å gå turen før klokken 10, eller etter kl 17. (Og så skal jeg forsøke å huske på det jeg også).

 

Og husk solkrem (og jada, det gjelder kanskje spesielt meg selv).

 Følg meg gjerne på Instagram og Snapchat: Positivista

Jeg hadde tidenes bursdagsfeiring i Malibu. Se festbildene her!

Jeg er i en god treningsflyt om dagen, og jeg tror jeg kan takke treningsentusiast og venninne Nina Green for det. Klikk her for å bli med på rumpetrening! 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *