Her kan du kjøpe e-boken «60 unike overnattingssteder i norsk natur»!


Nå er den oppdaterte versjonen av e-boken her! Nå får du 60 tips til unike overnattingssteder i Norge. Se innslaget på God Morgen Norge, og kjøp boka her!

Etter en avstemning på Instagram, ble det tydelig at jeg skulle bytte bok-cover til dette! Takk for alle gode innspill e-boken!

I fjor sommer var jeg på God Morgen Norge for å snakke om boken og dele tips til norgesferien. Og må si det var stas å få tilsendt slike bilder i innboksen på Instagram. Det er åpenbart mange som ser på God Morgen Norge på TV2, og jeg er helt overveldet over responsen. Boka kan du forresten kjøpe boka på Shopify her!

NB: Du kan betale boka med Vipps. I steg 2 i betalingsprosessen huker du bare av Vipps.

Det er mange som har kontaktet meg for å få tips årets Norgesferie også, så det føles godt å ha alle tipsene samle på ett sted. I e-boka deler jeg altså nå mine 60 beste tips til steder som vil gi deg en uforglemmelig opplevelse, så jeg håper jeg kan gjøre ferie-planleggingen litt enklere for deg.

Du kan se innslaget på God Morgen Norge her!

Her kan du utforske nettbutikken til Positivista! 

 

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Merete Gamst (@positivista)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *