Fredags-lykke i Hollywood 


Noen ganger trenger man helt jobbfri. Fredagen brukte jeg til to treningsøkter, frisør-besøk og “movie night” på The Grove.

Rene er min nye frisør i Hollywood. Han er råflink, superhyggelig og du finner han på Trust hairsalon på Santa Monica Blvd i West Hollywood. 

Etter frisør-stell møtte jeg disse to gærningene (Bjørn Alexander og Liz) på The Grove.

The Grove er LAs koseligste shopping-senter, og her finner du også en av byens hyggeligste kinoer. I dag fikk jeg endelig sett Entourage. Jeg har ventet på denne  helt siden jeg hørte om at TV-serien skulle bli film. Jeg storkoste meg og lo godt gjennom hele filmen. Det er spesielt gøy med alle cameos’ene – der skuespillere og andre stjerner dukker opp i noen sekunder og spiller seg selv. Denne filmen er perfekt når du trenger å slappe av med en “no-brainer”! Anbefales!

  Dansende vannfontener, blinkende lykter og Frank Sinatra på anlegget. Besøk gjerne The Grove på kveldstid for ekstra hygge-effekt 🙂

På Snapchat finner du meg under Positivista 🙂

Her er min Instagram. 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *