Fransk stemning i Stavern 


Man trenger ikke alltid å reise helt til Paris for å oppleve litt deilig fransk café-stemning. I Stavern finner du nemlig den koselige fortaus-caféen Det Gule Galleriet.

Her har de enkel mat som baguetter, påsmurte rundstykker med brie, pære-terte og forskjellige kaker. De har også alkoholservering og naturligvis et godt utvalg av kaffe og te. Du betaler inne, og tar med maten dit du vil sitte.

Kaffebaren har gjort seg flid med å pynte med blomster i alle farger.

På veggene finner du forskjellige typer malerier og kunst, og koselige sittekroker. Når solen skinner i Norge, er det kun en ting som gjelder: Å sitte ute!

Det er ikke feil å henge her med venner en lørdags formiddag.

I helgene blir Det Gule Galleriet til en “nattklubb”, så her er det mange som svinger seg inn i de sene nattestimer – inkludert meg selv et par ganger 😉

Treningsturen i dag ble plutselig omgjort til en avslappet spasertur ned til Stavern sentrum med kjæresten – så i dag var jeg rett og slett dama i treningstights i byen..

..og jeg fikk ihvertfall tatt meg en liten gymtime med Tordenskiold – selv om noe sier meg at han ikke trimmet veldig mye akkurat slik.

Slik så Stavern ut i dag. Mye vind, men en helt nydelig soldag!

Flere innlegg fra Vestfold-besøket finner du her! 

Se flere bilder fra steder som Istanbul, Singapore og Vietnam her.

Her svømmer jeg med hai på VGTV – på Bahamas! 

Følg meg gjerne på Instagram og Snapchat: Positivista


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *