FOR EN OPPLEVELSE!


Oscar1
RØD LØPER: Det var en uforglemmelig opplevelse å få være på Oscar! Jeg tok på meg min fjongeste kjole og fikk masse skryt for den. Managementet til Angelina Jolie kom faktisk bort til meg og spurte hvor kjolen var fra. Jeg kunne stolt informere om at det er den norske designeren Leila Hafzi som står bak. Får satse på at vi får se Angelina i en Hafzi-kjole snart igjen 🙂

IMG_6702
KAOTISK: Slik så det ut på løperen like før det hele startet. Journalister som skulle møte filmstjernene hadde fått streng beskjed om å ha på gallaskjoler/smoking. Det ble påpekt at det ikke var lov å ha joggesko under gallakjolen – det skal nemlig ha vært flere tilfeller av slikt. Jeg lot joggeskoa stå hjemme denne dagen.

Oscar3
RØD LØPER-VENN: Chris Trondsen stammer visst fra Norge langt ute på tavla, og derfor blir det alltid klemming når vi møtes på løperen. Han har blitt en populær programleder, blant annet for nettsiden Pacific Rim Video. 

IMG_6717
STJERNEMØTE: Det var strengt forbudt å ta bilder inne på intervjurommet hvor jeg satt under hele seremonien. Jeg var så heldig å få møte blant andre Jared Leto, Matthew MacConaughey, Brad Pitt og Kate Blanchett. Oscar-vinneren Jared Leto var spinnvill backstage. I tillegg til å rope og tøyse, inviterte han pressen på fest hjem til seg. Han sørget også for at alle som ville kjenne på statuetten hans – fikk det. (Det hørtes kanskje litt villere ut enn det det var…) Utsikten på dette bildet er fra Oscar-festen på toppen av Roosevelt.

IMG_6713
OSCAR-FEST PÅ PRIVAT ROOFTOP: Anine Stang og jeg fikk blant annet komme på festen til Ryan Seacrest og TV-programmet «E!» på toppen av legendariske Roosevelt Hotel. Mens mange av filmstjernene byttet til nytt antrekk til party, hadde jeg selv ingen tid å miste da den lange arbeidsdagen først var over.

Oscar-dagen ble en helt unikt innholdsrik dag som jeg aldri vil glemme. (Og beklager at det ikke finnes flere partybilder, men Oscar-fester er bare ikke stedet å dra fram mobilkamera… )

Oscar ble arrangert for aller første gang i 1928 – på nettopp Roosevelt Hotel. 


6 responses to “FOR EN OPPLEVELSE!”

    • Tusen takk!! Gøy med afterparty på Roosevelt, men det får bli Elton John-fest på Melrose neste år 😉

    • Hey Alex, and thank you!! Since I’m from Norway, I also write in Norwegian. I just started this web site, and maybe I should start to write some text in English as well 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *