Dette pakker jeg i sommer-kofferten


merete gamst pakker reise positivista
Pakking er en kunst, og for min del handler det om å unngå (for mye) overvekt…

De neste ukene skal jeg på reise rundt i Europa, og skal blant annet innom Tyrkia og flere greske øyer.

merete gamst reise positivista
Solbriller, notatbok og pass

Jeg liker å variere litt på solbrillefronten når jeg er ute på reisefot. Til denne turen har jeg pakket med Ray-Ban-brillene «Clubmaster» med blått glass og John Lennon-varianten. I tillegg har jeg tatt med noen klassiske cat eye-briller fra Dolce & Gabbana. Jeg har også alltid med en notatbok på tur. Her skriver jeg ned nye ideer og daglige reise-oppdateringer. Passet er flonka nytt, så nå ser jeg fram til å fylle det med utallige stempler fra forskjellige land.

reise pakketips merete gamst
Pakkebordet består blant annet av av badetøy, sandaler, skjerf, bøker og caps.

Ettersom jeg er mye i LA, ryker det meste av bikini-budsjettet på Victoria’s Secret-sjappa. LA-capsen får naturligvis også være med på tur. Et godt tips er å ha med caps i håndbagasjen. Den er ypperlig når du vil sove på flyet, ettersom du kan trekke den ned foran nesetuppen og unngå å få lys i øynene.

charms smykker sommer
Smykker og armbånd blir pakket ned i kofferten.

Jeg blir sponset av Charmsofnorway, og dette er noen av de fine armbåndene jeg skal ha med på reisen. Disse kan brukes til bikinien, eller på fest.

reisebøker positivista

Jeg liker å lese meg opp på stedene jeg skal besøke i god tid i forkant av reisen, noe som hjelper meg å oppdage unike hoteller og restauranter. I tillegg synes jeg det er viktig å forsøke å få en forståelse av stedet, kulturen og menneskene der. Mye av reseachen gjør jeg på internett,  men er også glad i å bla i forskjellige reisebøker for inspirasjon.

pakking positivista merete gamst

Sandaler er nok mitt yndlingsplagg, og disse gull-sandalene fra Steve Madden er nå mine nye favoritter. De er super-komfy å gå med, samtidig som de er litt fjongære enn gummi-variantene (som jeg også bruker en del).

I tillegg har jeg pakket ned joggesko, treningstøy – og et hoppetau.  Hoppetauet tar liten plass i kofferten, og gjør at det blir lettere å få trimmet litt mellom sightseeing og vin-turer.

Jeg kommer til å forsøke å oppdatere daglig fra Europa-reisen her på Positivista.com, så følg med for nye blogginnlegg.

I tillegg kan du følge meg på Instagram og Snapchat: Postivista

Jeg har hatt noen nydelige dager i Oslo, Stavern, Fredrikstad og Hvaler nå mens jeg har vært hjemme. Se bilder fra Norges-visitten her.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *