Derfor bør du leie bil i Los Angeles


L.A. er en enorm by med lange avstander mellom hver bydel. Jeg anbefaler derfor alle å leie bil (i alle fall noen dager) når man er på ferie i Los Angeles.

enterprise mustang convertible

Uber er svært populært i Los Angeles, så det er et enkelt og rimelig alternativ. Hvis man bor i Hollywood og skal farte rundt der, er Uber en fin løsning. Skal man f.eks dra fra Hollywood til Santa Monica kan det ta en hel time i LA-trafikken, så da vil det være lønnsomt med bil. Og ja, det er jo digg å farte litt rundt når man først er i California <3

Mustang cabriolet er et klassisk favorittvalg for mange. Besøker du L.A. på sommeren, må du være obs på at du vil bli kokt levende når du kjører rundt på dagtid med taket nede i en slik bil. Det er nemlig så varmt at «klæm i hækket» bare er forbokstaven… men det er verdt det når du kommer ned til Pacific Coast Highway og kan puste inn frisk sjøluft med henda i været…

…og være vitne til slike solnedganger. (Se flere bilder fra denne roadtrippen med Henriette – og den magiske solnedgangen her!)

Det letteste er nok å plukke opp bilen når du lander på LAX, men det er også mulig å leie bil rundt om i byen hvis du synes det er ubehagelig å sette deg bak rattet etter en lang flytur. Jeg fikk leie Mustang-herligheten til en gunstig pris hos Enterprise i West Hollywood – som ligger supersentralt ved Sunset Plaza, rett på andre siden av gata for Sunset Tower Hotel.

enterprise mustang convertible

Strike-a-mustang-pose! Vi besøkte musikkprodusent Gary Miller i sitt nye studio i Malibu. Denne bilen finner du hos Enterprise på Sunset Blvd. Klikke HER for link! 

Den sterke dollaren gjør det noe kostbart å leie bil, men den rimeligste varianten kan du få ned til 50 dollar dagen – ca 415 kr – inkludert alle forsikringer.

Hvis det blir for dyrt å leie bil hele oppholdet, er det mulig å leie bil for én dag – og da anbefaler jeg deg å cruise opp til Malibu!

IMG_0802.JPG

Malibu-tips: 

Nobu er et drømmested av en restaurant! Sjekk den ut her!

Moonshadows er også en fantastisk restaurant ved vannkanten og et rimeligere alternativ til Nobu. Klikk her!

Du finner beach-klubben Paradise Cove i Malibu. Her feiret jeg bursdagen min. Se bilder! 

Jeg har en kamerat som har strandhus i Malibu og her fisker vi middag fra verandaen. Se bilder!

Bilder fra Malibu Farm – restauranten ytterst på Malibu Pier her 🙂

IMG_0799.JPG

Følg meg gjerne på Snapchat og Instagram: @Positivista 

Hoteller på budsjett i L.A. finner du her. 

Tips til takterrasser og restauranter finner du her! 

Jeg har laget en liste over noen av mine favoritt-restauranter i L.A. her!


2 responses to “Derfor bør du leie bil i Los Angeles”

  1. Kul bil dere hadde. For de som ønsker å leie en ennå bedre utgave av denne har Sixt en Mustang GT Convertible med 5 liter V8 motor og 435 hester. Det er en rå bil!

    • Ja, dette var en kul bil – og veldig digg (svær) bil å kjøre! Los Angeles er jo stedet man kan kline til på bil-fronten (hvis man har mulighet)! Takk for tips, nå må jeg jo sjekke ut den 😉 Ha en strålende dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *