Dekorerer Oslo-leilighet med plakater


Jeg er tilbake med base i Oslo, og er nå igang med å dekorere leiligheten med plakater.

kjokkenplakater-dekorer-med-plakater

Etter å ha leid ut leiligheten på Grünerløkka i over fire år, er det godt å ta en tur innom Oslo igjen. Nå krever leiligheten litt oppfreshing, så nå er jeg igang med å pynte veggene.

desenio-veggplakater-stue

Da jeg skulle finne plakat-motiver for å dekorere leiligheten, var det viktig å finne motiver som betyr noe for meg og kan gi leiligheten et personlig preg.

plakater-dekorerer-stue
Plakater er en enkel måte å pynte opp en leilighet på, og gjennom et samarbeid med plakat-leverandøren Desenio.no, oppdaget jeg et lekkert og gøyalt nettsted som har samlet et hav av flotte postere.

merete-gamst-positivista-oslo

For å visualisere hvordan en plakat-vegg med noen av mine favorittmotiver kunne se ut, lagde jeg flere «mood boards». Deler noen av dem her.

palmer-plakater-verdenskart-veggplakater

Det er neppe noen stor overraskelse at jeg har en forkjærlighet for palmer! Det gir assosiasjoner til mitt andre hjem – California – og andre tropiske favoritt-destinasjoner. Nettsiden har flere palme-versjoner å velge mellom.

verdenskart-plakater
Jeg falt for dette verdenskartet, og i tillegg finnes det flere by-plakater, slik at du kan pynte stua med din favorittby. All verdens kart finner du her!

plakater-natur-naturplakater-stue

Jeg liker å bringe naturen inn i hjemmet, og selv en hurradame med lopper i blod kan finne ro i fjell og hav-motiver. Flere plakater av natur finner du her.

plakater-til-kjokken-dekorer-posters

Jeg har alltid likt å dekorere kjøkkenet med plakater, og sitatet «This kitchen is for dancing» var i tillegg såpass treffende, at denne  får sin fortjente hedersplass. Flere kjøkkenplakater her.plakater-til-barnerom

Jeg tok meg selv i å forsvinne langt inn i barneplakatenes verden. Jeg ble overrasket over alle de fine plakatene som finnes til barn. Bildet over er en screenshot fra hjemmesiden til Desenio, og viser to litt humoristiske dyreplakater (som muligens kan havne under juletreet til mine tantebarn). Plakater til barnerom er også et fint gavetips 🙂

dekorerer-med-plakater-stue

NB: Alle plakatene er dekket med en veldig tynn plastikk som kan være litt vanskelig å oppdage ved første øyekast. Husk å ta av denne før du setter bildet inn i rammene 😉

Innlegget er sponset av Desenio.

Reiselysten? Her er noen av mine favorittdestinasjoner (blant annet Bahamas, Thailand, Vietnam og Japan!)

Reisetips til Norge – som magiske Lofoten og Svalbard – finner du her. 

Her finner du Positivista på Facebook. 

, , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *