Positivista på pallen i Reiseblogger-awards!


Hurra, så gøy! Positivista er kåret til en av Norges beste reisebloggere!

norsk-reiseblogg-positivista-california

Jump for joy! Det ble en fin og inspirerende 2.plass i Reiseblogger-Awards. Tusen hjertelig takk til alle som stemte. Det setter jeg utrolig stor pris på! Det var hele 15 reiseblogger som var nominert, så det er stort og veldig gøy å havne i toppen.  Se hele listen her!

Beskrivelsen av Positivista gjør meg varm i hjertet:

«Reisebloggen til Merete Gamst formelig renner over av positivitet, idéer og inspirasjon. Her er det flotte bilder av fantastiske reisemål som Hong Kong og Puerto Rico, og haugevis av tips om de beste barene, restaurantene og overnattingsstedene. Her kan du sjekke hvordan det er å dra på glamorøs camping i California ved hjelp av airbnb eller hvilken leilighet du bør leie i Las Vegas om du vil nyte et ettermiddagsbad i badekaret i din egen stue!»
Merete-Gamst-reiseblogg-puerto-rico
Det som driver meg til å blogge er nettopp det å dele reisetips som kan inspirere og bidra til at noen kan få en litt bedre ferie. Den beste tilbakemeldingen jeg kan få, er når noen sier at tipsene mine har gitt de en unik reiseopplevelse <3 Bildet over er forresten fra Isabela i Puerto Rico hvor vi bodde på koselige Hotel Villa Montana. Sjekk det ut her!
Det er Sparpedia.no som arrangerer konkurransen. Sjekk ut nettsiden deres for å finne gode rabattkoder på butikker som BikBok, Nelly.com og Vita!
Sparpedia ønsker å løfte fram bloggere som de mener «behersker kunsten å skrive en interessant og fengende reiseblogg med nyttig informasjon og inspirerende bilder». Jeg synes virkelig konkurransen er et flott tiltak som er inspirerende for oss reisebloggere.
Her er linker til destinasjonene som Sparpedia trekker fram:
 Merete Gamst reiseblogg positivista hong kong

Hong Kong: Reisetips til deg som skal besøke denne svimlende byen her.
 reisetips san juan puerto rico reiseblogg positivista
Glamping California overnatting highway 1

California: Klar for en annerledes overnattingsopplevelse i California? Prøv glamping!
Merete Gamst Las Vegas tips
reisetips airbnb feriehus

Har du aldri booket leilighet gjennom Airbnb? Her er noen tips til hvordan du finner drømmestedet ditt!
Få flere reisetips på Positivista sin Facebook side, eller på Instagram.
,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *