Bikini-moro i hotellbassenget


I dag har vi kost oss gløgg ved – og i – hotell-poolen. Se bilder:

Før vi inntok bassenget, startet jeg dagen med frokost til denne utsikten. Hotellet vi bor på – Makedonia Palace i Thessaloniki – byr på nydelig frokostbuffet og fristende basseng.

Slik ser hotellet ut fra utsiden – rett på havnepromenaden. Her finner du tre restauranter, blant annet fiskerestauranten Thy Mare.

Det sies at lek forlenger livet, og det er vel neppe overraskende at denne livsfilosofien passer meg alldeles utmerket. Nina Huse, Ida Rakel Ingvoldstad og jeg avkjøler oss i bassenget – for Hellas klinker nemlig til med 30 gloheite grader.

Latter forlenger visstnok også livet – og vi har forhåpentligvis slengt på noen ekstra tiår med alderdom i løpet av denne turen.

Ida Rakel kan kunsten å slikke sol, og ja, ernæringsfysiologen vet tilsynelatende også ett og annet om trening og kosthold.. 🙂


Greit fornøyd jenterekke.

Jeg har vært i LA og på farta i over tre år nå, så det er ekstra godt å få etterlengtet kvalitetstid med venninnene. Jeg har fortsatt tilgode å åpne boka som jeg tok med på tur, for “skrævla” på damene stopper ikke engang opp for å skifte gir.


Etter pool-glede kommer turning i gangen. Her demonstrert av snurr-spretterten Tonje Hattestad.

I dag skal vi ut å utforske Thessaloniki. Jeg skal blant annet se om jeg får med meg jentene på sykkeltur 🙂

Så du hotell-suiten vår? Bilder finner du her!

Etter planen skal forresten VGTV-episoden min fra Bahamas bli lagt ut på vg.no  i dag. I den svømmer jeg med hai! Link til VGTV legges ut på siden her når den er ute.

Følg meg gjerne på Snapchat og Instagram: Positivista

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *