Back to blondie! Yehii!


Endelig er jeg tilbake med blond manke!

Merete Gamst snapchat

Det var på tide med en oppfriskning, etter et impulsbesøk hos en frisør i Stavern… reisetips tenerife 2… som farget hodebunnen og halve håret mørkt + tuppene gule. Dette er grunnen til at jeg har brukt veeeldig mye pannebånd i det siste.

Natuligvis frisør

Heldigvis har jeg fått meg ny frisørsponsor i Fredrikstad – Naturligvis Frisørsalong. Den organiske salongen åpnet denne uka, og drives av fantastiske og råflinke Lena Gulbrandsen som kun bruker økologiske produkter.

Organic hårpleieprodukter økologiske produkter

Organic-produktene gjør håret sunnere, blankere og er uten giftige stoffer som ammoniakk, parabener og recorsinol. I tillegg er produktene uten animalske ingredienser og produsert uten dyreforsøk. Heia!

Før og etter økologiske hårprodukter

Venstre: ævæ (hjelp, har jeg vist meg slik) og høyre: Naturligvis!

Naturligvis frisør

Denne kule dama finner du på Sellebakk i Fredrikstad – og her på Facebook.

IMG_9142

Lena er også råflink med byanten! Bildene som henger på veggen bak meg her har Lena tegnet selv.

Snapchat PositivistaSnapchat-filteret gjør håret litt kaldere enn det egentlig er, men hællæ på Snap likevel: @Positivista

Nå er jeg klar for Karibien og setter meg på flyet til USA i morgen! Nå skal vi blant annet lage nye episoder  av “Langs Matkysten” for Matkanalen.

Husk å følge oss på Facebook for våre beste Karibien-tips! (Og ja, jeg var på Bahamas for under ett år siden. Se bildene fra hai-svømmingen her! Wæææ)

Trenger du reisetips til USA? Klikk her! 

Hengekøyene som gir reiselyst finner du her! 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *