Yacht-moro i Malibu


Plask og dupping med en av USAs største sosiale medier-stjerner.

sosiale medier stjerner yacht

Nå er en ny VGTV-episode ute av «Best (og verst) fra Hollywood». I denne episoden møter jeg noen av verdens største sosiale medier-stjerner.

bilde 1

Denne gjengen liker å blande business & pleasure, men for bikinijentene på dekk var denne båtturen desidert mest pleasure. Jeg oppdatererte fra båtturen på Snapchat – helt fram til en av gutta mistet telefonen min i vannet. Se episoden nederst i innlegget, eller her på VGTV. 

FullSizeRender_1

I episoden møter jeg blant andre Vine-stjernen Jake Paul – som har over 100 millioner visninger på videoene sine i måneden. Denne 18-åringen kan visstnok alt om å ta selfie. Her har vi et lite kurs på gang (og se hvilken Instagram-feil jeg gjor i VGTV-episoden).

IMG_0439

Vi dro fra Marina Del Rey til Malibu hvor vi hadde lunsj på Paradise Cove (samme stedet som jeg feiret bursdagen min – bilder her!).

yacht malibu vgtv merete gamst

Jeg kan ikke klage når dette kontoret for dagen.

jake paul yacht merete gamst

SE VGTV-EPISODEN HER! Eller her:

Se flere innlegg fra livet i LA her! 

Planlegger du tur til Los Angeles? Her har jeg laget et liste over hoteller på budsjett.

Når du er i L.A. bør du sjekke ut noen rooftop-barer. Her er noen av de beste!

LA-tips: Lei cabriolet og cruise til Malibu! Se bilder og få tips her 🙂 

Snapchat og Instagram: @Positivista

Twitter og Periscope: @Positivista_

 

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *