Vind i håret


IMG_5205

 

Når venner kommer på besøk til LA er det ofte Ford Mustang Cabriolet som gjelder som framkomstmiddel. Jeg blir selvfølgelig med på luftetur! På bildet er jeg ute og cruiser med min gode venninne Anne-Line Hordvik Stormark fra Bergen.

IMG_5096

 

Men å ta bilde uten hår i trynet, er ikke så lett.

IMG_5104

 

Bildene ser slik ut.

IMG_5131

 

Eller slik. (La Croix-drinken jeg holder i hånden er forresten en supergod Farris-variant uten sukker).

IMG_5160

Her i LA er det som oftest kun turistene som kjører cabriolet. De som bor her foretrekker heller aircondition i en lukket bil, enn å sitte og steke i sola. Og jeg forstår hvorfor – vi ble jo stekt levende i baksetet her i over 30 grader. Uansett, det er gøy med cabriolet i LA – spesielt hvis du skal på roadtrip langs Highway 1. (Se VGTV-episoden min fra Highway 1 her!)

IMG_5117

Kristian Storemark er sjåfør for dagen.

Lyst til å dra på roadtrip langs Highway 1? Ikke gå glipp av dette stedet! 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *