Du trenger ikke blakke deg for å oppleve strandmagi.

IMG_9993

Denne utsikten våkner du til på Jungle Beach i Vietnam! Alle bungalowene er laget av bambus og du bor midt på stranda omringet av mektig natur og krystallklart vann. Pris: 250 kroner natten – og det inkluderer tre måltider (og ja, maten er også fantastisk!)

IMG_9998

Lite er bedre enn å kjenne varmen av sola som glitrer gjennom palmene. Dette er utsikten fra bambushytta som vi bodde i.

IMG_9822

Solnedgangene er like spektakulære som soloppgangene. Hundene er trent til å passe på turistene som bor på Jungel Beach-området.

IMG_7195

Dette er en av de søte damene som jobber på Jungle Beach.

IMG_7355

Prekæs!

IMG_7316

Det er ganske primitive forhold på Jungle Beach, men vi var heldige å ha eget toalett og dusj. Eller, vi hadde ikke badet helt for oss selv, for en kakkerlakk-familie bodde inne i vasken vår. Hele slekta tittet fram hver natt, og jeg fersket to av dem i å jokke på hver sin tannbørste. NOT okay.

IMG_7151

Fotograf, reisepartner og samboer Andreas Ihlebæk ute på tokt med kamera.

Merete Gamst Vietnam
Vi filmet deler av Vietnam-episoden til VGTV på Jungle Beach. Den ser du her! 

IMG_9816

Det blir servert frokost på Jungle Beach hver dag mellom kl 08 og 10, men noen dager var det hyggelig å rusle inn til det lokale markedet for å kjøpe noodle-suppe med stekt egg og ris (!) Prisen for frokosten var på overkommelige 8 kr (!!)

IMG_9902

Sterk lesning fra dagboken til sykepleieren Dang Thuy Tram som jobbet med å lappe sammen soldatene under Vietnam-krigen.

IMG_9873

Andreas og jeg nyter jungel-tilværelse.

IMG_7415

Men det var også  hiiiimmelsk å komme til en hotellseng etter å ha vært Tarzan & Jane i bambushytta. Sjekk blant annet ut dette magiske hotellet i Hanoi! 

Se flere tips til Vietnam her!

merete gamst positivista halong bay

Mitt beste tips til Vietnam er å dra på  cruise i Halong Bay!! 

Nylig var jeg på jobbreise i Karibia og Florida – sjekk blant annet ut disse tipsene til hotell i Miami 🙂

Snapchat/Instagram: Positivista

FacebookTwitterPinterestGoogle +Stumbleupon