VGTV-innspilling i Beverly Hills


vgtv la bevery hills
FIN DAG PÅ JOBB: Den nyeste episoden av «Hollywood-serien» handler blant annet om ungdommer som flasher rikdom på Instagram. Kidsa har fått sin egen TV-serie som heter «#RichKids of Instagram» som vises på TV-kanalen E! Se noe av galskapen i vår nye VGTV LA-episode her, eller nederst i dette innlegget.

bilde-127
NY MIC: Endelig har også jeg fått den “nye” VGTV-mikrofonen. Større logo ja, men den største forskjellen er nok fargen – den forrige jeg hadde var rett og slett brun på grunn av møkk…

bilde-129
OBLIGATORISK: Ettersom jeg lager populærkulturprogram fra LA er det helt avgjørende å holde seg oppdatert. Det meste plukker jeg opp fra internett, men jeg tar også minst én avis- og magasinrunde i løpet av uka.

bilde-128
FORBEREDELSER: En stor del av jobben er research – så hvorfor ikke ta noen timer med magasinpløying på stranda? Bare ja, sier nå jeg.


VGTV LA: Best (og verst) fra Hollywood – Episode 15!

Les flere innlegg fra livet i Los Angeles her!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *