VERDENS BESTE BURGER?


Burger-tips i Las Vegas!IMG_5851

BURGERFEST: Jeg rakk så vidt å si hællæ til Las Vegas før jeg ble anbefalt å teste burgeren til Gorden Ramsay på restauranten BurGR. Jeg spiser sjelden kjøtt, men jeg ble overbevist om å forsøke denne etter utallige «verdens beste burger»-uttalelser fra forskjellig hold.


Skjermbilde 2014-02-22 kl. 07.57.51

MENYEN: Jeg gikk for en Hell’s Kitchen Burger og det viste seg å være et fabelaktig valg. Mange skryter også ustoppelig av Euro Burgeren. Foto: BurGR, Planet Hollywood


IMG_5853

DIG IN: Slik ser Hell’s Kitchen-burgeren ut. Komisk gode trøffel-fries løftet måltidet enda ti hakk for min del, og for deg som virkelig vil kline til finnes det også milkshakes på meyen.ramsay_burGR
SUKSESS: Gordon Ramsay skal ha budsjettert med 4 millioner dollar første året, men fikk i stedet en omsetning på 16 millioner dollar. Jeg ble fortalt at planen er å utvide restauranten, men at kjøkkenet skal beholde samme størrelse. Vi får håpe det ikke går utover kvaliteten. Foto: BurGR, Planet Hollywood


IMG_5884

LAS VEGAS: BurGR-sjappa til Ramsay er lokalisert i Planet Hollywood-hotellet, det samme hotellet hvor Britney Spears skal opptre i flere år framover.

pool party las vegas cromwell

Klar for poolparty i Las Vegas? Her har jeg listet mine favoritt-basseng! 

merete gamst positivista las vegas reise

Jeg valgte å leie en airbnb-leilighet sist jeg var i Las Vegas og fikk en fantastisk luksus-suite! Sjekk den ut her!

Mine favoritt-restauranter i Los Angeles finner du her!

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *