Vegas-sirkus og skummel app


Jada, planen var å dra hjem til LA etter fullført arbeidsdag i Las Vegas – men ettersom Vegas er Vegas – var det umulig å motstå fristelsen for festligheter. Den nye appen Periscope sørget i tillegg for at jeg kringkastet all moroa live. Heisan til fyllenerver dagen derpå! Men først:

merete flyet

Tidsoptimisten slår til igjen! Jeg måtte løpe til fly-gaten, og rakk det på sekundet. Dette er ikke første gang jeg beiner gjennom en flyplass, og mest sannsynlig ikke den siste… (Foto: Snapchat: Positivista) 

escalade vegas

I Vegas ble fotografen min og jeg plukket opp i en sort escalade.

palmer i vegas

Vi jobbet under disse palmene. Enn så lenge, på et hemmelig prosjekt 🙂

vagas limmo ride

Etter jobb, middag og (mye) vin, kom verdens største limo for å hente oss. Det var på dette tidpunktet jeg følte det naturlig å ta i bruk appen Periscope som jeg akkurat hadde lastet ned. Med ett tastetrykk så streamer du video direkte ut til alle som har lyst til å se på. En liten hake: Tidsforskjellen til Norge innebærer at de som så på dette hjemme, antakelig satt på kontoret sitt – mens jeg altså kringkastet mitt forsøk på pole dancing i en limousin. Jaja.. Det var ihvertfall mange som satte pris på påle-seansen i limoen – og jeg fikk over 4000 hjerter på første Periscope-forsøk. Det demper ihvertfall fyllenervene litt. Farlig app!! Og veldig gøy, da…

vegas best nightclub

Men… kvelden hadde jo bare såvidt begynt, og jeg la absolutt ikke bort telefonen utover kvelden (dessverre). Jeg kjørte like godt en “live-sending” fra dokøen på jentetoalettet. Jeg vil herved rette en stor takk til Apple for deres elendige batterivarighet, for det var antakeligvis det eneste som reddet meg fra å la kamera gå utover nattestimene… Det kunne jo blitt interessant. Bildet er fra den freske nattklubben Surrender på Wynn Hotel.

vegas rooftop best

Etter nattens spontane “sending”, var det altså noen ekstra nerver å få kontroll over, og da var det herlig å våkne til dette! Min absolutte beste hotell-anbefaling i Las Vegas: The Cromwell Hotel. Dette er et nytt hotell, og det er mye mindre enn hoteller som Caesars Palace og Bellagio – hvor det bor like mye folk som i en gjennomsnittlig norsk by. De største hotellene blir derfor fort upersonlige, mens dette hotellet har mye bedre service og trivelige folk. Et aldri så lite OBS med CAPS LOCK: Frokost for to – med egg og poteter – koster over 70 dollar (560kr).

veags merete gamst

Hei på Snapchat: Positivista

best rooftop vegas

Rooftopen er bedagelig på morningen – men blir til en klubb for danseglade utover dagen og kvelden.

veas hotell rooftop

Utsikt til “Paris” fra bassenget. Jeg gleder meg allerede til neste Vegas-besøk.

Instagram og Snapchat: @Positivista

Les flere innlegg fra livet i LA her!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *