Vår på Kråkerøy


Når man bor i utlandet er det så lett å sette ekstra pris på de små tingene når man kommer hjem. I dag har jeg jobbet på Kråkerøy i Fredrikstad, og tok meg deretter en løpetur “på landet”.    Mamma ville kalt dette ugress, men jeg synes løvetann er flott og er et sikkert tegn på at sommeren snart er her.  Hus på jordet er vanlig på Kråkerøy.  Og noen er så heldige å ha slike fine firbeinte venner. 

  Løvetann eller hestehov? 

  Hvitveis så langt øyet kan se. (Hvitveis i min telefonordbok ble forøvrig hvitvin ). 

Jeg forsøker alltid å finne tid til en form for trening eller aktivitet hver dag. Jeg elsker å løpe i norsk skog og mark – spesielt nå i vårsola.  

 Nå er jeg på hytta på Hvaler sammen med mamma, og venter på at kaos-toget med barn bak rattet skal innta hytta. Jeg nyter stillheten så lenge det varer 😉   Følg meg gjerne på Snapchat: Positivista 

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *