Thanksgiving-feiring i Las Vegas


Amerikanerne samler familien til mat-bonanza.

las vegas by night

Nå befinner jeg meg i den galeste byen jeg vet om – Las Vegas. Det er ikke grenser for mye rart denne byen har å by på, men før jeg begir meg ut på det, ønsker jeg å dele noen bilder fra gårsdagens Thanksgiving-feiring.

halstein med bebisen
Halstein Røyseland med sitt nyeste familiemedlem.

Jeg er nemlig så heldig å ha en av mine veldig gode venner boende i denne byen – som viser at Las Vegas også kan være et sted for et trygt, godt og flott familieliv.  Og med familieliv mener jeg ikke bare kone og bebis, men denne karen har like greit dratt på…

trampoline hopper jentene

…med tre jenter! Tre fantastisk vakre godhjerta jenter, som dro meg rett tilbake i den etterlengtede tanterollen. (Og ja, jeg er minst like glad i trampoline som kidsa).

usa turkey thanksgiving

Det er en opplevelse å få feire Thanksgiving på ekte amerikansk vis. Kalkuna var perfeksjon og matbordet bugnet med godsaker. I tillegg til mat-bonanza, handler Thanksgiving om hva man er takknemlig for. På tradisjonelt vis fikk en etter en rundt bordet fortelle om hva Thanksgiving betyr for en, og hva man er takknemlig for. En flott og rørende tradisjon.

the malows thanksgiving

Vi var 15 pers rundt bordet – her er noen av tøffingene i klanen.

livingroom thanksgiving

Det er andre gang Andreas og jeg feirer Thanksgiving sammen med denne fine familien. Se bilder fra feiringen for tre år siden her!

thanksgiving wall of pictures

Her titter jeg på noen av bildene Halstein har tatt. Han er en dyktig fotograf, så sjekk gjerne ut noen av bildene hans på Instagram @halsteinr

Mer Vegas på bloggen snart!

Reisetips til Los Angeles og andre spennende destinasjoner finner du her!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *