Bo i strandhus i Karibien – uten at du blakker deg


Jaaaaa, det er mulig å finne strandhus i Karibien. Sjekk drømmestedet jeg fant på Airbnb!

strandhus i karibien reisetips

Jeg er en flittig bruker av Airbnb, og har fått noen uforglemmelige opplevelser gjennom boligutleie-tjenesten (sjekk blant annet denne leiligheten i Las Vegas!) Dette strandhuset på øya St Kitts i Karibien slår likevel det meste.

(Dette innlegget ble først publisert i 2018) 

karibien caribbean beachhouse

Her tok jeg morgenkaffen i soloppgangen, og det er bare en helt ubeskrivelig følelse å våkne opp her – og rusle rett ut på balkongen med havutsikt. Les mer om øyene Saint Kitts og Nevis (Wikipedia).

karibia reisetips reiseblogg karibien

Huset ligger på Turtle beach og herfra har du utsikt til naboøya Nevis. Prisen er utrolige 1376 kr natten (prøv å slå dette, du luksushotell!) Strandhuset heter «Nature Lovers Beach Front Cottage» på Airbnb.com.  Vi reise fra Oslo med et Norwegian-fly direkte til Puerto Rico, for deretter å reise med Seaborne Airlines til St.Kitts. Prisen for hele flyturen lå på rundt 4000 kr, men prisen varierer veldig ut i fra hvilken tid på året du ønsker å dra.

beach huse strandhus i karibien

I dette huset legger du deg til susen fra bølgene, og våkner opp til nettopp – susen fra bølgene 😉

Husk at du ikke trenger å reise så langt for å få en unik opplevelse! Sjekk blant annet denne trehytta – kun et par timers kjøring fra Oslo!

bikini merete gamst reiseblogg

Brunfargen (mangelen på den) bærer preg av jobbing for Matkanalen på Svalbard og Lofoten før turen gikk sørover. Vi reiste til Karibia for å produsere mat- og reise-TV for Matkanalen. Du kan se TV-programmet vårt «Langs Matkysten» i reprise på kanalen.

beach house st kitts nevis caribbean airbnb

Huset er innredet med lyse møbler og tre-detaljer. Superkoselig og luftig!

risetips karibien puerto rico

Området rundt huset er ganske øde, så her får du følelsen av å ha hele stranda for deg selv, omgitt av jungel-lyder og palmesus.

reggae bar st kitts beach

Det er likevel en kort spasertur til nærmeste bar! Kun ti minutters gåtur unna finner du Reggae Bar på Cockleshell Beach. Dette er stedet for strandmoro og digge mango margaritas 😉

reggea bar st kitts

Skååål!

Jeg har også funnet et helt maaagisk hotell på toppen av St Kitts! Her har du blant annet ditt eget svømmebasseng og “kino”! 

Sjekk også ut dette fantastiske “bed and breakfast-stedet – med alt attåt” på St Kitts! 

Klikk her for blogginnlegg om hvordan jeg forsøker å holde formen på reise!

Jeg har også funnet en vingård-drøm på airbnb – sjekk ut den her! 

Husk at det blir lagt ut reisetips på Positivista-Facebooken – klikk her og Instagram da 😉


2 responses to “Bo i strandhus i Karibien – uten at du blakker deg”

 1. Hei, jeg har nettopp oppdaget bloggen din og jeg må bare fortelle at nå er jeg innom hver dag for å lese. Kjempekjekk og inspirerende blogg! I går kveld så jeg et program på matkanalen av Positivista Productions og det var utrolig interessant. Det var fra California. Uheldigvis fikk jeg bare med meg slutten, da dere var hos et ektepar som driver en vingård og leier ut små leiligheter på Airbnb. Tror jeg må ta turen dit en gang!
  Har vært ganske mye i LA/California selv og nå frister det å ta en tur snart. Karibien ser helt magisk ut. Mere bilder! 🙂
  Hilsen Silje 🙂

  • Hei Silje og tusen takk for gode ord! Det er veldig hyggelig at du liker bloggen og matprogrammet vårt (som jeg lager sammen med kjæresten Andreas). Jeg har blogget om det airbnb-stedet fra Sonoma Valley (og jaaa, det er helt magisk!!) her : http://positivista.com/bo-pa-vingard-drom-i-california-via-airbnb/
   Vi lager nye episoder til Matkanalen her fra Karibien. I mellomtiden vises episodene fra California hver fredag (med reprise mandager).
   Ha en strålende uke og bare spør hvis det er noen spesielle tips du er ute etter 🙂
   Merete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *