Sommerdag i Stavern


I dag kom sommeren til Stavern, og dette er faktisk min første skikkelige sommerdag i Norge på over tre år.

Jeg har med meg kontoret uansett hvor jeg befinner meg i verden og tar ikke så ofte fri, men når jeg våknet til 23 grader og sol fra skyfri himmel i dag, var det lett å la datamaskinen ligge igjen hjemme.

Jeg liker å starte dagen med en treningsøkt, og i dag koste jeg meg med yoga og tøying i morgensola.

IMG_6611.JPG

Jeg leker meg gjerne med forskjellige spagat-positurer. Turninga (RG’n) sitter fortsatt litt i 🙂

Og etter treningsøkten var det denne kroken som gjaldt. Det føltes nesten tropisk i Skråvika i Stavern i dag.

Sola skinner ofte i Los Angeles, men lite slår en norsk sommerdag med strand, bading og engangsgrill.  I dag krøp faktisk temperaturen over 25 grader, og det var ikke en sky å spore på himmelen. Jeg sendte noen varme tanker til alle dem som startet på jobb igjen etter ferien denne uka – det er jo litt kjedelig å få slikt sommervær etter folk flest er tilbake på jobb.

IMG_6528

Jeg hadde glemt hvor digg det er å spise solbær og rips rett fra busken. Akkurat nå er bærene perkfekt modne, og her er det bare å fråtse antioksidanter. Nam!

Forrige uke var jeg på crazy jentetur i Hellas. Se bilder og innlegg fra den turen her!

Anne Rimmen er programleder på NRKs sommerbåt denne uka. Jeg besøkte henne på båten i Larvik på mandag – se bilder her!

Reiseløsten? Se flere innlegg fra Asia, LA og Cabo her! 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *