Slik lades batteriene i Sin City


Går det an å bo én måned i Las Vegas – uten å miste huet heeeelt…?

palms place las vegas hotel

Vegas er en spinnvill by, uansett om du er på jobb eller på hurra-tur, så her er det virkelig viktig å finne det riktige hotellet for oppladning av batterier. Heldigvis har de fleste hotellene flotte bassengområder som “ladestasjoner”. For min del, går det aller meste av tiden min til planlegging, innspilling og redigering om dagen, så det blir en litt annerledes Vegas-opplevelse enn tidligere (noe som er helt ok, ettersom jeg er her i mange uker).

reiseblogg las vegas palms place

Når det går i hundre km i timen med jobb, prøver jeg så godt jeg kan å få inn en økt med ren avslapning. Jeg må jo dessverre innrømme at det fort blir noen mail som skrives i off-tiden også, selv om jeg egentlig vet bedre, og at man bør ta koble helt av. Jeg skrev litt om det å prøve å skape balanse i hverdagen i dette innlegget, men som for alle andre, er det en stadig pågående prosess 🙂 Mens vi bor her på hotellet, er det ihvertfall upåklagelige forhold for å gjøre en koble-av-innsats!

las vegas travel blog reisetips

merete gamst positivista las vegas reise

reiseblogg las vegas andreas og merete

Jeg gleder meg til en god kopp gløgg når jeg kommer til Norge en tur til jul. Enn så lenge går det i kaffe (med kanel).

palms place hotel and spa pool

Sola forsvinner før halv fem på ettermiddagen her i Vegas, så det blir tidlig mørkt her også. I dag bød solas nedgang på knæsj rosa himmel.

Positivista palms place spa merete gamst

For flere reisetips, følg oss gjerne på Facebook her.

Planlegger du roadtrip i California, bør du klikke her!

Jeg skriver i hovedsak om reise her på Positivista, så klikk her for reisetips til USA og andre spennende destinasjoner.

Instagram og Snap: @Positivista

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *