Møter hitmaskinen Andreas Schuller i Hollywood-serienI denne episoden møter vi morsomme og flinke Andreas Schuller som produserer låter for verdens største artister! I tillegg skal  vi innom en 23 år gammel rapper som topper hitlistene, og en filmtrailer får USA til å gråte.

rumpedans_monsterhit
RUMPEDANS: Andreas Schuller har produsert den siste låta til Jason Derulo og Snoop Dogg, som nå ligger på en 10.plass på Billboard-lista. Selv sier Schuller: – Det var på tide med en ny rumpesang! Og ja, det er mye rumperisting i musikkvideoen.

Iggy_front
NYKOMMER: Rapperen Iggy Azalea er første hvite kvinnelige rapper til å toppe Billboard-lista. Hun troner med låta “Fancy”, og kaprer også 2.plassen sammen med Ariana Grande med låta “Problem”. De fantastiske gutta Nico & Vinz ligger forøvring på en imponerende 6.plass denne uka. Gratulerer!

schuller
HITMASKIN: Produsenten Andreas Schuller leide denne uka et strandhus hvor han og låtskriver-gjengen jobbet med nye hitlåter. Det blir spennende å følge denne talentfulle produsenten i tiden framover! Se intervjuet med Andreas her eller øverst i dette innlegget!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *