Pakk kofferten!


Destinasjonene som «røskær» i reise-foten! Her har jeg samlet noen av mine favoritter…

thailand favoritt koh yao yai

For spa-nytelse til en hyggelig pris: Thailand
Har du mulighet til å reise litt utenfor høysesongen, er det mulig å gjøre kupp på spa-hotell i Thailand. Selv elsket jeg å bo to uker på Santhiya Resort and Spa på Koh Yao Yai.

Merete Gamst VGTV dykker

Her trente jeg thai-boksing om morgenen, og boltret meg ellers i bøker, bading, dykking, SUP-ing, spa-ing og tænning. Les mer om resorten her!

merete gamst vietnam positivista

For øde strender: Vietnam!
Ja, her kan du danse naken på stranda uten at noen ser deg! Så hva venter du på? Selv fant jeg jungel-paradis for 250 kr. Mer om det her! 

reisetips thessaloniki i hellas

For jentetur: Hvor som helst – med gode venner!
Jeg anbefaler alle å samle en gjeng med gode venner og dra på tur! Jeg tror vi alle trenger slike venneturer innimellom – og det viktigste er ikke hvor man drar, men hvem man reiser med. Flere bilder av barnslig moro i Thessaoniki her.

singapore marina bay sands pool

For flygende basseng: Singapore!
På toppen av Marina Bay Sands Hotel finner du ett av verdens mest spektakulære basseng. Deilig å duppe her i solnedgang – “on top of the world” 🙂

bahamas_shark_dive

For adrenalin-kick: Haidykking på Bahamas
Glem fallskjerm (eller, test gjerne det også, for det gir også et kick) men hvis du virkelig vil kjenne at du lever – hopp i havet med et titalls haier – uten bur! Jeg dykket med sitronhaier som ikke er kjent for å angripe mennesker, men pulsen får seg likevel noen ekstra hopp. Anbefales! Se haivideoen min på VGTV her!

reistips til Japan Tokyo

For storby-moro 1: Tokyo!
Denne byen er spinnvill og må oppleves!! Her står jeg og forbereder TV-innspilling i det berømte veikrysset Shibuya crossing.

Merete Gamst reiseblogg positivista hong kong

For storby-moro 2: Hong Kong
Denne byen er ikke lik noe annet. Klikk her for mine beste Hong Kong-tips!

cabo mexico

For party-party: Cabo, Mexico: Cabo San Lucas er kjent for å være et sted der Hollywood-stjernene reiser for å ta seg en skikkelig fest. Dette gjorde vennegjengen min også og det ble MYE latter og dansing på bordene! Flere bilder og reisetips til Cabo finner du her!

water fun florida miami

For lek i vann: Subwing & Flyboard (i Florida). 
Jeg testet nylig Subwing og Flyboard Miami og Key West i Florida. Har du ikke testet det ennå, anbefaler jeg deg å både fly under vann med Subwing – og å fly over vann med Flyboard! Fantastisk gøy!! Mer om vannsport i Florida her!

super yacht istanbul

For en “ikke et vanlig båtliv”-opplevelse: Yacht-luksus i Istanbul
Jeg var så heldig å bli invitert til en av verdens største yachter i Istanbul. Det var en morsom tur, og jeg fikk innblikk i livet til dem som blir vartet opp 24/7. Flere bilder fra mega-yachten  og Istanbul ser du her!

healdsburg hotels

For ekstremt god mat og drikke: Healdsburg, Sonoma County, USA
Dette stedet har vokst fram som en av USAs fremste destinasjoner for mat og vin-entusiaster. Healdsburg er for deg som setter pris på meget god mat og drikke – i eventyraktige omgivelser.  Skal du på roadtrip i California? Her har jeg samlet mine beste tips!

nevlunghavn merete gamst positivista

For norsk sommeridyll: Nevlunghavn, Larvik kommune
Romantisk havn kun to timers kjøretur fra Oslo. Ja, det var kjærlighet! Les mer om Norges-favoritten her! 

rorbu life lofoten best places to stay

For norsk natur på sitt beste: Lofoten
Jeg har lenge drømt om å reise til Lofoten, og nylig fikk jeg fartet rundt i to uker i disse magiske trollske omgivelsene. Anbefales! Klikk her for de beste rorbuene i Lofoten, og her for de lokales topptur-favoritt! 

svalbard matkanalen positivista

For pur vinter-magi: Svalbard!
Lite slår å bromme rundt på vidda med snøskuter mellom beina. Anbefaler alle å reise hit og unngå å bli spist av isbjørn!

cliffs el matador state beach photoshootBLOGG

For thailand-feeling i USA: El Matador Beach, Malibu
Er du i Los Angeles, eller skal på roadtrip langs California-kysten, anbefaler jeg deg å stoppe på El Matador State Beach i Malibu. Her finner du grotte-liknende fjellformasjoner, hvite strender og bratte klipper som stuper rett ned i havet. Perfekt for fotoshoots!

hog island food experience

For en matopplevelse utenom det vanlige: Hog Island, Tomales Bay, USA
Er du i San Francisco bør du ta deg tid til å kjøre ut til østersfarmen Hog Island. (Ca 2 timers kjøretur). Det er et magisk sted hvor du åpner dine egne østers som er hentet rett opp av havet. På sommeren er det fullbooket i over to uker i forveien, så husk å planlegge besøket. Klikk her for mer info!

horse back riding hollywood hills

For natur og dyreliv: Ri på tur!
De aller fleste steder rundt om i verden har ridesentre hvor man kan låne en hest og ri på tur. Dette er noe av det beste jeg gjør, og en fantastisk måte å bli kjent med nye turterreng på. Hvis du skal til Hollywood kan du blant annet leie hest i Griffith Park. Les mer om å ri i Los Angeles her! 

Merete Gamst og Andreas Ihlebæk Las Vegas
The travel team: Andreas Ihlebæk og meg

Positivista-bloggen oppdateres daglig med reisesaker, så følg med for reiseinspirasjon og moro!

Positivista har egen side på Facebook: lik oss her!

For flere reise-innlegg, klikk HER!

På Snapchat finner du meg på brukernavn: Positivista

Drømmer du om roadtrip i California? Klikk her for våre beste hotelltips langs Highway 1!  

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *