Pool party i Los Angeles


Plask, skål og hompetitten i bassenget. Dette er stedet for et skikkelig L.A. pool party! 

IMG_3583.JPG

For deg som liker å strutte i badedrakt og høye hæler, eller som bare liker å se på andre i badedrakt og høye hæler, er Roosevelt Hotel på lørdager et godt alternativ. Her samles livsglade mennesker i alle aldre for å nyte ettermiddagssol, bra musikk og noe godt å drikke. Dersom du har pietistiske tendenser, er nok neppe dette stedet for deg – eller kanskje det er det? Her får du ihvertfall et møte med byen der mange frisinnede lever livet sitt akkurat slik de selv vil 😉

merete gamst poolparty

For meg holdt det å kaste slippærsane. Et besøk innom Roosevelt hotel er uansett et bra Los Angeles-tips  – enten du vil hoppe i bassenget eller oppleve litt old school Hollywood glamour på en av hotellets restauranter.

roosevelt hotel los angeles

Det er tre spisesteder å velge mellom på Roosevelt. Det er uteservering ved bassenget, eller du kan spise inne i den hyggelige hotellrestauranten Public (Kale salaten er fantastisk her!)  eller 25 Degrees som er en diner med gode burgere.

IMG_3586.JPG

Andreas og jeg tok en kald og forfriskende øl ved bassengkanten, som ble en perfekt oppladning til utekino med visning av Tilbake til fremtiden på en kirkegård. Ja, dette er jo L.A. 😉 (Bilder fra kinoen her!)

Jeg har laget en liste over L.A.s beste kinoer her, men hvis du kjente at du ble tørst av dette innlegget, kan du heller sjekke ut de beste rooftop-barene i byen.

Hvis du ønsker en litt med aktiv dag i LA, kan du f. eks leie vannskuter i Marina del Rey, sykkel eller SUP-brett.

Er du en som liker å tælle, bør du rusle rundt i LA’s kooooseligste nabolag! Eller gjør som Sinatra, og nyt rosehagen og chæmpis på historiske Beverly Hills Hotell.

IMG_3589.JPG

Det er liten tvil om at gjestene her koser seg i bassenget. Noen litt mer enn andre…

IMG_3590.JPG

Det er også mulig å se en kjendis eller tre på dette hotellet. Denne dagen så jeg Tara Reid blant de festglade – dog med bikinioverdelen på.

IMG_3591.JPG

Du finner Roosevelt Hotel midt på Hollywood Blvd – på turistattaksjonen Walk of Fame. Se innlegget mitt her for å lese mer om hotellet.

mustang los angeles rent

Klar for roadtrip? Hva med å leie Mustang cabriolet i Los Angeles og kruse oppover langs kysten til Malibu med vind i håret? Klkk her for bilder! 

IMG_3592.JPG

IMG_3593.JPG

Solnedgang på Hollywood Blvd utenfor Roosevelt.

Instagram/Snapchat: Positivista

Facebook’n vår finner du her! 

Positivista oppdateres som regel daglig med nye reisetips, så titt gjerne innom igjen i morgen!

Heihå 🙂

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *