Californias diggeste hotell?


Jeg elsker denne oasen i Palm Springs! 

parker hotelNY
Det er ingen tvil om at du finner mange fantastiske hotell i California! Jeg har vært i Palm Springs noen ganger nå, og må si The Parker Hotel havner høyt oppe på lista over topp-hotell! Her er det magiske palmehager, lesekroker og idylliske basseng.

hotellet
MIDT I ØRKENEN: The Parker Hotel ligger i Palm Springs i Riverside County, California. Det tar litt over to timer å kjøre til Palm Springs fra Los Angeles.

IMG_5312
OH YES!: Jeg tar gladdansen hver gang jeg får et nytt Vanity Fair-magasin i postkassa. Under Palm Springs-oppholdet prydet Amy Adams coveret. Hun har blant annet vunnet Golden Globe for beste skuespiller i den kritikerroste filmen «American Hustle».

Skjermbilde 2014-02-16 kl. 21.04.49
BEDAGELIG: The Parker Hotel i Palm Springs har to basseng. Et barnefritt basseng (det øverste bildet) og dette – hvor barn kan plaske fritt uten ulme blikk fra leselystne gjester.

Skjermbilde 2014-02-17 kl. 15.56.11
IDYLL: Slik ser en av hagene ut på Parker hotell. Jeg foretrakk denne:

hengekoye
ZzzzZzzzz: Jeg fikk meg en nydelig time på øye i denne hengekøya, men dette bildet ble tatt fem minutter før avreise, så her bare later jeg som jeg sover 😉

Skjermbilde 2014-02-17 kl. 15.56.45
FOR DE SOM HOLDER UT LENGE: Her kan man avslutte kvelden med en drink. Jeg fikk min dose ved bassenget, så jeg fikk aldri testet denne sitteplassen. Kanskje neste gang.

Sjekk også dette faantastiske hotellet i Palm Springs (ja, det er noen bra hoteller her)

Roadtrip i uniten? Her har jeg samlet mine beste roadtrip tips! 

Nå er jeg på vei til Karibia! Oppdateringer herfra snart (nå er jeg bare innom flyplassen i Miami)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *