På sykehus i Karibien


Buuuuuhuuuuuu! Dette var ikke akkurat planlagt …

positivista sykehus i karibien

Ja, de fleste vet at det gjør vondt å klype fingeren i døra. I dag klarte jeg altså å ta “klype-fingeren-i-døra” til nye høyder. Jeg smalt igjen verandadøra så hard at absolutt hele neglen ble revet av i ett jafs. FyttiF og H og tåresprut fra Positivista da gett.

IMG_4047

Dette er altså den livsfarlige skyvedøra. Jeg skulle lukke den raskt igjen før vi skulle ut på TV-innspilling, og vips gikk turen til sykehuset i stedet. (Og jada, jeg var nok litt brå og jeg lærer …)

sykehus paa st kitts i karibien

Heldigvis var ikke fingrene brukket. De som jobbet på sykehuset var flinke og stelte bra med meg (selv om jeg så stjerner da de helte «rensesprit» der neglen en gang var… Auuuuuuu!)

sykehus positivista

Her sitter jeg i karibisk smertestillende-rus og grubler over livet videre – med kun 19 negler – og hvordan det blir å filme og redigere…

IMG_9793

…med en slik hånd.

positivista sykehus

Uansett er jeg glad for at jeg ikke ble sendt til dette “sykehuset/health centre”.

belle mont farm amazing hotel farm organic positivista

Og Kittittian Hill er ikke akkurat det verste stedet å miste en negl. Spesielt når hotell-manageren sender opp varm lunsj på døra.

belle mont farm caribbean karibien hotel

Maten her på Belle Mont Farm er noe av det bedre jeg har smakt. Vi gleder oss til å dele godsakene på Matkanalen i slutten av juli 🙂

Sjekk dette karibiske drømmehuset jeg fant på airbnb!

Karibien leverer. Jeg tror jeg fant resort-himmelen på jord!! 

Flere reisesaker her! 

Snapchat/sykehus-drama: @Positivista

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *