På sommerbåten med Rimmen


IMG_6474.JPG
Rimmen og meg. Snaphat: Positivista

Jeg har landet i Norge, og i dag fikk jeg møtt venninna mi på NRKs sommerbåt i Larvik. Se omvisningen!

IMG_6543.JPG

Sommerbåten går inn i sin siste uke med sendinger for denne gang  – og det er bare å glede seg til at Anne Rimmen og Marte Stokstad skal lede showet! De har mange spennende gjester på lur, og ikke minst skal de innom Høysand i hjembyen min, Sarpsborg (GO SÆRP!)!

IMG_6544.JPG

Heldigvis for alle er Anne programleder – og ikke kaptein på skuta.

IMG_6545.JPG

Anne og jeg bodde og studerte sammen i Australia, og har kjent hverandre lenge. Jeg er superstolt av venninna mi som har blitt en av landets desidert beste programledere. Følg med på NRK tirsdag til lørdag kl 21.30!! (NB: Sendingen fra Høysand – badestranda jeg pleide å henge på da jeg var yngre – er onsdag 12. august!)

IMG_6547.JPG

Og det var ikke bare Anne som fikk en nuss – jeg fant jo selveste Flode!

IMG_6546.JPG

Og ikke minst Fantorangen… ehm.

IMG_6548.JPG

Det er ikke akkurat høy glamour-faktor på båten. Dette er sminkerommet  – en noe enklere variant enn til vanlig 😉

IMG_6550.JPG

Her oppe er ett av studioene på båten.

Jeg har akkurat vært på heisatur til Hellas med jentene mine! Se bilder her! 

Flere reisesaker finner du her 🙂 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *