På plass (i drømmehus) i Karibia


Rett fra flyet til yoga-strekk!

yoga i karibien st kitts og nevis

Endelig er vi på plass i Karibien! Det tok tid å komme seg til St Kitts (ja, faktisk over halvannet døgn med stopp i både Miami og Puerto Rico). Nå er vi altså framme  – og det fortjener en spagat!

reisetips til karibien karibia reiseblogg

Neida, joda. Jeg liker å hoppe rett på matta etter en lang flytur. Når jeg i tillegg kan gjøre det med utsikt som dette – i 28 varmegrader – blir det vel ikke bedre (etterfulgt av en iskald øl, såklart! )

reisetps til øyer utenfor puerto rico

Mer om dette «her-vil-jeg-bo-resten-av-livet»-huset litt senere (jeg satser jo på solskinnsbilder, og akkurat nå går øya i jetlag-kryss!)

reisetips til karibien puerto rico og øyene utenfor

Andreas og jeg planlegger å sitte her på verandaen store deler av søndagen for å finpusse manus. Til uka starter vi innspillingen av TV-serien vår «Langs Matkysten» som vi gjør for Matkanalen. Vi har tidligere gjort California, Svalbard og Lofoten, og nå er det altså Karibien som står for tur (og du hører’ente meg klage!)

ferieparadis utenfor puerto rico reisetips

Om St Kitts & Nevis fra wiki: Føderasjonen Saint Kitts og Nevis er en øynasjon i Karibia. Den består av de to øyene Saint Kitts og Nevis. Befolkningen er 42 696, og hovedstaden er Basseterre.

Flere Positivista-reisesaker finner du her!

Husk å følge oss på Facebook og Snapchat: Positivista

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *